Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Hallitse ja analysoi ympäristöseurantaprojektin tietoja SGS E-Datan avulla.

Sinun on oltava varma ympäristötietosi laadusta ja eheydestä olipa kyse sitten kenttätietojen keräämisestä, kuukausittaisista toimintatilastoista, sääntelyraporteista tai johtoryhmän esityksistä. Kun voit tehdä tietoon perustuvat päätökset luottavaisin mielin, saat kilpailuetua ympäristötoimintaasi.

SGS:n E-Data -palvelut

SGS E-Data on turvallinen ja keskitetty asiakaslähtöinen verkkoportaali ympäristöseurantaprojekteihin. Erilaiset analyysityökalut ovat käytettävissäsi kenttätiimistä laboratorioon; pääset käsittelemään tietojasi muun muassa paikkatietokarttojen, trendikäyrien, tilastojen ja ladattavissa olevien raporttien avulla. Integroituja laadunvalvonta-protokollia tukeva taustatietokanta ylläpitää tietoja laadukkaasti, johdonmukaisesti ja eheästi, joten sisältö on varmasti luotettavaa. Räätälöidyt koontinäkymät voidaan suunnitella niin, että haluamasi analyysit löytyvät yhdellä klikkauksella.

SGS E-Data voi myös hakea tietoja kentälle sijoitetuista instrumenteista tai antureista, jolloin voit käyttää jatkuvia ympäristötietovirtoja reaaliajassa. Lisäksi hälytysjärjestelmä ilmoittaa, kun tietyt raja-arvot ylittyvät. Voit myös kerätä ajoitettuja tietoraportteja.

Tämän tehokkaan palvelun avulla voit helposti seurata projektin edistymistä, kommunikoida projektin sidosryhmien kanssa ja tehdä projektiin liittyviä päätöksiä nopeasti ja luottavaisin mielin. Se on kustannustehokas työkalu asiakkaille, jotka etsivät verkkopohjaista yhteistyötyötilaa ympäristövaatimusten proaktiiviseen hallintaan. Se auttaa myös hoitamaan sääntelyyn liittyviä velvoitteita maaperän, veden, ilman, melun ja teollisuushygienian seurantatoimien osalta.

Miksi valita SGS?

Olemme yksi maailman johtavista testaus-, tarkastus- ja sertifiointialan yrityksistä. Meillä on yli 6000 ympäristötutkijaa ympäri maailmaa ja akkreditoitujen laboratorioiden verkosto. Me olemme paras valinta organisaatioille, jotka haluavat optimoida online-tiedonhallinta- ja analysointivalmiutensa.

Saat lisätietoja SGS E-Datasta ottamalla yhteyttä paikalliseen SGS:n toimistoon.

Ota yhteyttä