Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Suojaa SGS:n ilmaisinantureilla yhteisöä ja ympäristöä myrkyllisiltä saasteilta.

Myrkyllisiä, saastuttavia aineita voi vapautua ilmaan, maaperään ja veteen erilaisista teollisista prosesseista ja kotitalouksista. Ympäristöseuranta laadukkaiden ympäristötietojen avulla on avainasemassa, jotta ymmärrät toimintasi vaikutukset ja voit tehdä tietoon perustuvia päätöksiä.

Nykyiset seurantamenetelmät voivat olla kalliita ja aikaa vieviä. Niiden näytteenotto- ja analyysitekniikoille saatetaan asettaa huomattavia rajoituksia.

SGS:n anturiratkaisut

Elektroniset anturit korvaavat yhä useammin perinteiset valvontamenetelmät. SGS on eturintamassa kehittämässä näitä uusia kustannustehokkaita ja laadukkaita ratkaisuja. Sähkökemialliset anturit voivat testata monenlaisia analyyttejä ilmassa, maaperässä ja vedessä. Elektroniset anturit joko yksittäin tai sarjassa käytettynä tarjoavat ihanteellisen ratkaisun, kun tarvitset jatkuvaa seurantaa ja negatiivisten tapahtumien nopeaa havaitsemista.

Tapaustutkimus: eNose-anturit

eNose-anturit altistetaan ympäröivälle ilmalle ja ne raportoivat tietoja ilman laadun koostumuksesta. eNose-laiteverkoston yhdistäminen etätietokonejärjestelmään langattoman tietoliikenneyhteyden kautta tuottaa kehittyneen varhaisvaroitusjärjestelmän hajuhaitoista. Etätietokoneen ohjelmisto tulkitsee anturisignaalit reaaliajassa.

Tapaustutkimus: Veden laatu

Elektronisten antureiden avulla voidaan havaita nopeasti poikkeamat veden laadussa kerääntymisaltaissa, viemärijärjestelmissä ja juomaveden jakeluverkoissa. Uusimmissa toimintasuunnitelmissa yhdistyvät laboratorioanalyysin edut ja anturipohjainen online-seuranta. Jos poikkeama havaitaan, automaattinen näytteenotto kerää näytteen, joka viedään laboratorioomme tutkittavaksi perinteisillä analyysitekniikoilla. Samanaikaisesti voidaan tehdä myös toimenpiteitä tuotantoprosessin ja ympäristön suojelemiseksi.

Miksi valita SGS?

Maailmanlaajuinen yli 5700 ympäristöasiantuntijan verkostomme, johon kuuluu insinöörejä, tutkijoita ja kemistejä, tarjoaa yhden luukun lähestymistavan. Sen avulla voit suunnitella ja toteuttaa näytteenottosuunnitelmia, joissa hyödynnetään uusimpia anturipohjaisia teknologioita ja tiedonhallintaratkaisuja. SGS:n kanssa työskentely mahdollistaa sinulle paikallisen osaamisen, jota tukee kansainvälinen kokemus ja asiantuntemus.

Kysy lisää anturiratkaisuista ottamalla yhteyttä paikalliseen SGS:n toimistoon.

Ota yhteyttä