Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n logistiikkaratkaisujen ja palvelukeskusten avulla nopeat ja tehokkaat testausratkaisut.

Tehokkuus ja vaikuttavuus ovat avainasemassa sidosryhmien ja ympäristön suojelussa. Haluat ratkaisuja, jotka täyttävät erityisvaatimuksesi ja ovat helposti saavutettavissa.

SGS:n logistiikka- ja palvelukeskukset

Meillä on maailmanlaajuinen palvelukeskusten verkosto, jota ensiluokkainen logistiikka tukee. Työskentelemällä SGS:n kanssa voit olla varma, että yksilölliset vaatimuksesi täyttyvät yhteisesti sovitussa aikataulussa.

Ensimmäinen yhteyspisteesi on paikallinen SGS-toimisto, mutta täysin integroidun verkostomme avulla toimeksiantosi on pian asianmukaisen ekspertin käsissä riippumatta siitä, missä olet. Asiantuntijamme arvioivat tarpeesi ja auttavat sinua laatimaan strategian, joka on kustannustehokas ja täyttää kaikki sidosryhmien ja ympäristön suojeluun sekä säädösten noudattamiseen liittyvät vaatimukset.

Eri puolilla maailmaa strategisesti sijaitsevat SGS-palvelukeskukset antavat jokaiselle asiakkaalle mahdollisuuden toimittaa näytteensä paikallisesti, jotta ne voidaan edelleen toimittaa lähimpään ja sopivimpaan SGS-ympäristölaboratorioon. Verkoston avulla voimme tarjota todella globaalia palvelua.

Miksi valita SGS?

Meillä on maailmanlaajuinen ympäristö-, työterveys- ja työturvallisuusalan asiantuntijaverkosto, jota paikalliset tiimit ja akkreditoitu laboratorioverkosto tukevat. Olemme paras valinta yrityksille, jotka haluavat vähentää ympäristö-, työterveys- ja työturvallisuusriskejään. Monipuolisen EHS-asiantuntemuksemme avulla voimme auttaa sinua suojelemaan ympäristöä, sidosryhmiäsi ja yrityksesi mainetta. Tarjoamme sinulle oikeaa tietoa, jonka avulla voit varmistaa, että tuotteesi, prosessisi ja sivustosi toimivat turvallisesti.

Jos haluat lisätietoja palveluistamme, ota yhteyttä paikalliseen SGS:n toimistoon.

Ota yhteyttä