Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Missä tahansa oletkin, SGS:llä on palveluita ja henkilöstöä projektisi tueksi ja hallinnoimiseksi.

Valtionrajat eivät enää rajoita liiketoimintaa. Tarvitset yhteistyökumppaniksesi yrityksen, joka pystyy suorittamaan näytteenotto-, testaus-, tarkastus- ja auditointipalveluita kaikkialla maailmassa. Näin varmistat johdonmukaisuuden ja standardoinnin koko yrityksessäsi.

SGS:n kansainvälinen tuki ja projektinhallinta

Meillä on yli 6000 ympäristöasiantuntijaa yli 70 maassa ja epäsuora pääsy 50 maahan, joten voimme tukea kansainvälisiä hankkeitasi.

Etsitpä sitten täydellistä projektinhallintaa tai asiantuntijatukea omalle projektitiimillesi, asiantuntijamme auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi ajoissa, tavoitteidesi mukaisesti ja budjetissa.

SGS tarjoaa kansainvälisille asiakkailleen myös keskitetyn projektinjohtoryhmän, jolla on laaja kokemus kansainvälisistä ympäristöistä. Tämä ryhmä toimii ympäri maailmaa, ja se on monikansallisten yritysten paras yhteyspiste usean maan hankkeissa viestinnän yksinkertaistamiseksi ja paikallisten SGS-tiimien välisen koordinoinnin tehostamiseksi.

Miksi valita SGS?

Maailmanlaajuisen ympäristö-, työterveys- ja työturvallisuusalan asiantuntijaverkoston (EHS) asiantuntijoiden ja paikallisten kenttäryhmien avulla, joita tukee akkreditoitu laboratorioverkosto, olemme paras valinta yrityksille, jotka haluavat vähentää ympäristö-, terveys- ja turvallisuusriskejään. Monipuolisen EHS-käytäntöjen asiantuntemuksen avulla voimme auttaa sinua suojelemaan ympäristöä, sidosryhmiäsi ja yrityksesi mainetta tarjoamalla sinulle oikeaa tietoa varmistaaksesi, että tuotteesi, prosessisi ja sivustosi toimivat turvallisesti.

Ota yhteyttä paikalliseen SGS:n toimistoon ja kysy lisätietoja siitä, miten palvelumme voivat tukea projektiasi.

Ota yhteyttä