Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Tee testauksesta yksinkertaista ja suojele sidosryhmiäsi SGS:n teollisuushygienian näytteenottovälineillä.

Käyttökohteen mukaan valitut näytteenottosarjamme sisältävät kaiken, mitä tarvitset näytteenoton suorittamiseen helposti ja tehokkaasti. Kun tilaat yhden paketeistamme, se toimitetaan sinulle täydellisenä, sisältäen kaiken mitä tarvitset näytteiden keräämiseen - pumput, välineet, putket ja lisätarvikkeet.

Kattava valikoimamme näytteenottosarjoja sisältää:

 • Hydrokrakkaus-sarja – henkilökohtainen all-in-one -näytteenottosarja kaikille hydrokrakkaukseen liittyville epäpuhtauksille. Sarja sisältää kaikki komponentit ja on muunneltavissa erityistarpeisiisi – piidioksidista ja melusta VOC-yhdisteisiin, SO2:een, happoihin ja metalleihin
 • MSHA 30 CFR -testaus – edullinen MSHA-sarjamme louhosten, sorakuoppien ja kaivosten operaattoreille tarjoaa kaiken, mitä tarvitset pöly- ja piidioksiditutkimusten (30 CFR 56.5002 edellyttämät) ja melututkimusten (30 CFR 62.110 edellyttämät) tekemiseen. Testaussarjaamme käyttämällä osoitat seuraavan MSHA-tarkastuksen yhteydessä, että toimintasi on vaatimustenmukaista. Ilmanlaatuasiantuntijamme voivat tarkastella todisteita mahdollisista altistuksista, ja auttaa sinua mukauttamaan testaussarjaasi niin, että voit seurata myös muita huolta-aiheuttavia epäpuhtauksia.
 • Formaldehydi-testausvälineet – yksinkertaiset välineet formaldehyditasojen testaamiseen kodissa. Formaldehydi on väritön kaasu, joka aiheuttaa ihmiselle syöpää. Organisaatiot, kuten OSHA, EPA ja ACGIH, ovat asettaneet tai ehdottaneet raja-arvoja ilman kautta tapahtuvalle formaldehydialtistumiselle. Testausvälineiden avulla voit arvioida, onko kotisi suositellun raja-arvon ylä- vai alapuolella. Saatavilla on kolmet eri välineet:
  • Yhden sensorin pakkaus – määritä formaldehydialtistustaso kotonasi
  • – määritä ero sellaisten tilojen välillä, joissa toisessa on laminaattilattia ja toisessa ei
  • Kolmen sensorin pakkaus – määritä kahden huoneen ja 0-näytteen välinen ero ja paranna tulosten luotettavuutta

  Kun näytteesi on lähetetty, se palautetaan kolmen päivän kuluessa yhdessä AIHA-akkreditoitujen analyysitulosten kanssa. Pitoisuus on ilmoitettu ppm:nä ja tulosten mukana toimitetaan selvitys tuloksista mukaan lukien se, onko formaldehydiä havaittu vai ei.

 • TO-17 -näytesarja – jotta päivitetyn TO-17-protokollan vaatimukset voidaan täyttää tarkemmin, olemme korvanneet näyteputken lasihiiliputkella, mikä parantaa erittäin saastuneiden näytteiden tutkittavuutta.
 • LEED Sisäilman laadun testausvälineet– osa LEED vihreiden kiinteistöjen sertifiointijärjestelmää. Testausvälineistö sisältää kaiken, mitä tarvitset sisäilman laadun testaamiseen. Näissä yksinkertaisissa testausvälineissä, jotka täyttävät kaikki USGBC-kriteerit yhdistetään aktiivinen ja reaaliaikainen näyte.

Miksi valita SGS?

Maailman johtavana testaus-, tarkastus-, ja sertifiointialan yrityksenä olemme kehittäneet valikoiman toimivia ja kustannustehokkaita näytteenottosarjoja, jotka ovat kaikkien asiaankuuluvien standardien mukaisia. Kaikki näytteenottosarjamme toimitetaan täydellisinä, joten voit ottaa näytteitä helposti ja rauhallisin mielin.

Jos haluat lisätietoja teollisuushygienian näytteenottovälineistä, ota yhteyttä paikalliseen SGS:n toimistoon.

Ota yhteyttä