Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Suojele ja säilytä vesivaroja ja luonnonympäristöjä SGS:n avulla.

Makean veden saatavuus ja saavutettavuus jakautuvat epätasaisesti, ja yhä useammat maat kohtaavat veden niukkuuden aiheuttamia haasteita. Veden niukkuus vaikuttaa kielteisesti talouskasvuun ja aiheuttaa ongelmia ihmisille ja ekosysteemeille. Vesitarkastukset ja vesihuoltoaloitteet tarjoavat ratkaisuja niille alueille, joille vesi aiheuttaa ongelmia.

Vesihuolto-ohjelmat ovat muutakin kuin yksinkertaisia laskelmia toiminnan vesijalanjäljistä. Ne sisältävät sidosryhmien sitouttamisen vedenkäytön jatkuvaan vähentämiseen. Yritykset, jotka ovat ottaneet käyttöön vesihuoltostandardit, pystyvät todistamaan, että niiden vedenkäyttö on vaikuttanut tuottavuuteen, kustannuksiin, turvallisuuteen ja maineeseen positiivisesti.

SGS:n kestävät vesihuoltopalvelut

Tarjoamme laajan valikoiman palveluita, jotka auttavat sinua ottamaan käyttöön kestävän vesihuollon ja hyötymään siitä.

Tarjoamme:

  • Vesianalyysit
  • Hydrogeologiset tutkimukset vesivarojen mittaamiseksi ja seuraamiseksi
  • Vesijalanjälkilaskelmat, joiden avulla voit kertoa ympäristövaikutuksistasi huoletta
  • Vesitarkastukset suorilla mittauksilla (esim. ultraäänivirtausmittarit, avoimen kanavan virtausmittarit, säiliön täyttömittaukset)
  • Suositukset teknisistä ja toiminnallisista muutoksista vesisäästöjen saavuttamiseksi niihin liittyvän kustannus-hyötyanalyysin avulla
  • Sertifiointi Alliance for Water Stewardship (AWS) -standardin mukaisesti
  • AWS-standardi -koulutus

Miksi valita SGS?

SGS:llä on maailmanlaajuinen akkreditoitujen laboratorioiden ja ympäristöasiantuntijoiden verkosto, joka toimii yli 100 alueella. Me olemme paras valinta yrityksille, jotka haluavat ottaa käyttöön vesihuoltostandardeja tai parantaa vesihuoltokäytäntöjensä kestävyyttä.

Ota yhteyttä paikalliseen SGS:n toimistoon, niin saat lisätietoja kestävästä vesihuollosta.

Ota yhteyttä