Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Vihreät rakennukset toimivat paljon tehokkaammin kuin perinteiset rakennukset. Ne säästävät rahaa, lisäävät tuottavuutta, parantavat yrityksesi taloudellista arvostusta ja auttavat osoittamaan sitoutumisesi kestävään kehitykseen.

Vihreät tai kestävät rakennukset optimoivat resurssien, kuten energian, veden ja rakennusmateriaalien, käytön. Kestävä suunnittelu auttaa säästämään resursseja ja vähentää rakennuksen negatiivisia vaikutuksia ihmisten terveyteen ja ympäristöön koko sen elinkaaren ajan – rakentamisesta toiminnan kautta peruskorjaukseen ja purkamiseen asti.

SGS:n Green Building -ohjelmat

Tarjoamme kattavan valikoiman konsultointi-, arviointi-, käyttö-, testaus- ja sertifiointipalveluita kiinteistösijoittajille, rakennusyrityksille, suunnitteluyrityksille, kiinteistönomistajille ja johtajille, rakennusmateriaalien valmistajille ja rakennuksen käyttäjille.

Tarjoamme:

  • Toteutettavuustutkimukset
  • Vihreän rakentamisen neuvontapalvelut ja kansainvälisten standardien (kuten LEED-, BREEAM-, DGNB- ja maakohtaiset standardit), tuki, joilla varmistetaan rakennuksen sujuva ja tehokas sertifiointiprosessi
  • Auditointipalvelut EDGE-Green Building -standardin mukaisesti kehittyville maille
  • Perustasoinen ja parannettu kolmannen osapuolen käyttöönotto, jota tietyt vihreän rakentamisen standardit vaativat (esim. LEED)
  • Rakennuksen energian ja valaistuksen simulointi ja mallinnus
  • WELL-suorituskykytestaus rakennussertifioinnin saavuttamiseksi WELL-standardin mukaisesti – keskittyy ihmisten terveyteen ja hyvinvointiin vaikuttaviin seikkoihin
  • Sisäilman laadun näytteenotto ja testaus – sisältää biologisia tutkimuksia toisen sukupolven adenosiinitrifosfaattitestaustekniikalla
  • Energianhallintajärjestelmät ja sertifiointi – EN 16001 ja ISO 50001
  • Ekorakennusmateriaalien suorituskyvyn testaus

Miksi valita SGS?

Meillä on kokemusta yli 20 erilaisesta kansainvälisestä, alueellisesta ja maakohtaisesta ekorakennusstandardista. Voimme auttaa sinua luomaan ja ylläpitämään tehokkaita ja kestäviä rakennuksia, jotka ovat hyväksi sekä ympäristölle että ihmiselle. Yhteistyömme auttaa sinua parantamaan rakennusomaisuutesi arvoa ja ymmärtämään resurssitehokkuuden parantamisen taloudelliset, sosiaaliset ja ympäristöhyödyt.

Jos haluat lisätietoja ekorakennusohjelmista, ota yhteyttä paikalliseen SGS:n toimistoon.

Ota yhteyttä