Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

EDGE Green Building -sertifiointi on helppo, älykäs ja edullinen tapa rakentaa resurssitehokkaita rakennuksia.

Excellence in Design for Greater Efficiencies (EDGE) on International Finance Corporationin (IFC) innovaatio. Se auttaa kiinteistösijoittajia luomaan resurssitehokkaita rakennuksia nopeasti, helposti ja edullisesti. EDGE on seuraavan sukupolven ympäristöystävällisen rakentamisen sertifiointistandardi. Se sisältää suunnittelutyökalun, jonka avulla voit todistaa vihreän rakentamisen taloudelliset hyödyt.

EDGE:n avulla rakennuttajat, rakennuksen omistajat ja sijoittajat voivat arvioida suunnittelupäätöksen ympäristö- ja talousvaikutuksia muutamassa minuutissa.

SGS EDGE Green Building -sertifiointipalvelut

EDGE tarjoaa yksinkertaisen ja intuitiivisen käyttöliittymän. Sen tukena on dataa, kuten ilmasto-olosuhteita, käyttömalleja, teknologioita ja tyypillisiä käytäntöjä yli 140 maasta. EDGE voi jopa muutaman syötetyn tiedon avulla arvioida rakennussuunnitelmien taloudellisia ja ympäristövaikutuksia ja laskea tyypillisen energia- ja vesitehokkuuden (jos rakennus on tehty standardin tai tyypillisen käytännön mukaisesti). EDGE:n avulla voidaan laskea suunnitelmaparannuksien lisä- ja käyttökustannukset energian ja vesitehokkuuden osalta.

SGS tekee yhteistyötä thinkstepin kanssa EDGE-auditointi- ja sertifiointipalvelujen tarjoamiseksi ympäri maailmaa. Saat yhdeltä luukulta kaikki EDGE Green Building -sertifiointivaatimuksiin liittyvät palvelut.

Miksi valita SGS?

Toimimme yli 2400 toimipisteessä ja laboratoriossa ympäri maailmaa, ja olemme maailman johtava testaus-, tarkastus- ja sertifiointialan yritys. Meidät tunnetaan kaikkialla maailmassa laadusta ja luotettavuudesta mikä tekee meistä ihanteellisen kumppanin tavoitellessasi EDGE Green Building -sertifiointia.

Tarjoamme ratkaisuja kiinteistöportfolioiden sertifiointiin. Autamme sijoittajia todentamaan vastuullisen kiinteistöinvestoinnin kelpoisuusperusteita ja rakennussertifiointeja vihreää rahoitusta varten. Autamme maailmanlaajuisesti rakennushankkeita osoittamaan, että ne täyttävät vihreän rakentamisen tunnusmerkit.

Ota yhteyttä paikalliseen SGS:n toimistoon ja kysy lisätietoja EDGE Green Building -sertifioinnista.

Ota yhteyttä