Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Mittaa kehityssuunnitelmiesi ympäristö- ja sosiaalisia vaikutuksia SGS:n vaikutustenarvioinnilla.

Uutta liiketoimintaa suunniteltaessa ja kehitettäessä on tärkeää ottaa huomioon sen vaikutukset ympäristöön ja paikallisiin yhteisöihin. Vaikutusten arvioinnin ensimmäinen tehtävä on määrittää ympäristön alkutilanne ennen uutta toimintaa. Tämän jälkeen arvioidaan, miten projekti vaikuttaa alkutilanteeseen, jotta vaikutuksia vähentävät toimenpiteet voidaan ottaa tehokkaasti käyttöön.

SGS:n vaikutustenarviointipalvelut

Jotta voit määrittää liiketoimintasi vaikutukset, tarjoamme tietyillä maantieteellisillä alueilla seuraavia palveluita:

  • Ympäristövaikutusten arvioinnit (YVA)
  • Ympäristövaikutusten ja sosiaalisten vaikutusten arvioinnit (Environmental and Social Impact Assessments, ESIA), joihin sisältyvät vaikutukset paikallisiin yhteisöihin

Vaikutusten arvioinnit voivat sisältää myös dispersiomallinnuksen, jotta saat täydellisen kuvan projektin mahdollisista vaikutuksista.

Arvioinnin jälkeen asiantuntijamme antavat ohjeita siitä, miten asiaankuuluvia ympäristömääräyksiä on noudatettava ja miten voit vähentää ympäristöön ja paikallisiin yhteisöihin kohdistuvia vaikutuksia.

Miksi valita SGS?

Maailmanlaajuinen ympäristöasiantuntijoiden verkostomme toimii yli 100 alueella, ja sillä on todistetusti kokemusta laadunarviointiohjelmien toimittamisesta sekä suurten monimutkaisten arviointiprojektien hallinnasta vaikeassa ympäristössä – esimerkiksi Afrikan kaivosteollisuudelle.

SGS:n kanssa työskentely tarkoittaa, että sinulla on käytössäsi paikallinen asiantuntemuksemme, jota maailmanlaajuinen kokemuksemme tukee.

Saat lisätietoja ympäristövaikutusten arvioinneista ottamalla yhteyttä paikalliseen SGS:n toimistoon.

Ota yhteyttä