Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Varmista SGS:n EHS-hallinta- ja ulkoistamispalveluiden avulla, että ympäristö-, työterveys- ja työturvallisuuskäytäntöjäsi noudatetaan kaikissa toimipaikoissa ja toimitusketjussasi.

Sekä paikallisia määräyksiä että yrityksen omia ohjeita noudattavan EHS-politiikan toteuttaminen voi olla monimutkainen tehtävä monikansalliselle yritykselle, jolla on toimipaikkoja ja tärkeitä toimitusketjuja ympäri maailmaa. Yritykset kehittävät EHS-ohjeita, jotka ovat paikallisten säännösten mukaisia. Ne välittävät ohjeet kaikille organisaatiotasoille, perustavat asianmukaiset valvontatoimet varmistaakseen vaatimusten noudattamisen ja tason ylläpidon sekä toteuttavat ja seuraavat korjaavia toimia tarvittaessa. Kun EHS-ongelmia tunnistetaan toimitusketjussa, tehtävät ovat vielä monimutkaisempia.

Fortune 500 -yhtiöt luottavat siihen, että SGS toimittaa oman panoksensa EHS-ohjeiden laatimiseen, kehittää itsearviointiohjelmia toimipaikkojensa ja toimittajiensa ensimmäistä tarkastusta varten, suorittaa benchmark-auditointeja, joihin sisältyy aukkoanalyysi ja/tai paikallisia vaatimustenmukaisuusauditointeja, tarjoaa koulutusta ja suosittelee korjaavia toimenpiteitä ja niiden täytäntöönpanon seurantaa paikallisella tasolla.

SGS:n EHS:n hallinta- ja ulkoistuspalvelut

Tarjoamme laajan valikoiman palveluita, jotka tukevat tehokkaasti yritysten EHS-hallintajärjestelmiä.

Miksi valita SGS?

Kaikkialla maailmassa toimivan EHS-asiantuntijaverkoston avulla voimme auttaa sinua ottamaan käyttöön tehokkaan EHS-parannusohjelman, kun sitä tarvitaan. Keskitetyt projektinhallintatiimimme toimivat kustannustehokkaissa maissa, jotka sijaitsevat usein lähellä asiakkaamme pääkonttoria. Koordinoimme globaaleja projekteja keskitetysti käyttämällä paikallisia asiantuntijaryhmiämme ja keskitettyjä raportointityökaluja varmistaaksemme, että pysyt ajan tasalla.

Tarvittaessa meillä on myös valmiudet ulkoistaa yrityksesi terveys- ja turvallisuusjohtaminen täysimääräisesti ja voimme siirtää henkilöstöä päätoimipaikkaasi pysyvästi tai tilapäisesti.

Saat lisätietoja EHS:n johtamis- ja ulkoistamispalveluista ottamalla yhteyttä paikalliseen SGS:n toimistoon.

Ota yhteyttä