Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Ennakoi mahdollinen kontaminaatio lähteestä hajaantumiseen SGS:n dispersiomallinnuspalvelun avulla.

Hallitukset käyttävät yleisesti näitä malleja tunnistaakseen lähteen osuuden ympäristön saastumiseen ja auttaakseen suunnittelemaan tehokkaita strategioita epäpuhtauksien haitallisten vaikutusten vähentämiseksi.

Ennen kuin aloitat uuden toiminnan toimipisteessäsi, sinun on otettava huomioon sen vaikutus ympäristöön. Keskeisenä osana suunnittelua dispersiomallinnus auttaa sinua arvioimaan toimintasi tulevia vaikutuksia ja määrittämään asianmukaiset valvontatoimenpiteet. Se on tärkeä askel kohti toimintaluvan saamista paikallisilta viranomaisilta.

Mallinnus voidaan suorittaa erilaisissa matriiseissa, mukaan lukien ilma, haju, vesi ja melu. Voidaksemme varmistaa että malli vastaa todellisuutta riittävällä tasolla, vaaditaan tarkkaa kenttätietoa ja analytiikkaa.

SGS:n dispersiomallinnus

Erityisten mallinnustyökalujen avulla ympäristöasiantuntijamme voivat arvioida saastelähteen vaikutusta ja laskea ympäröiviin alueisiin kohdistuvan saastetason. Meillä on asiantuntijoita jokaiselle epäpuhtauden muodolle ja tarkkuusmallimme auttavat sinua ennakoimaan tulevia haasteita ja kehittämään strategioita vaikutusten vähentämiseksi.

Tapaustutkimus: pohjaveden mallinnus

Hydrogeologimme kehittävät mallin tai mallisarjan mallinnustyökalulla, kuten Modflow. Siinä arvioidaan valuma-alueiden vaikutuksia pohjavesivaroihin. Mallien avulla voidaan myös laskea suojelualue valuma-alueen ympärillä. Asiantuntijamme käyttävät mallinnusohjelmistoa epäpuhtauksien leviämisasteiden laskemiseen ja kontaminaatiopilven tulevan käyttäytymisen arviointiin.

Miksi valita SGS?

Meillä on mallinnusasiantuntijoita kaikilla osa-alueilla ja maailmanlaajuinen ympäristö-, työterveys- ja työturvallisuustutkijoiden verkosto näytteenottoa ja mittausta varten, joten olemme paras valinta dispersiomallinnuspalveluihin. Meillä on laaja valikoima mallinnustyökaluja: käytämme esimerkiksi Aeromod:ia ja Calpuff:ia ilman dispersiomallinnuksessa ja Cadna:a ja Immi:ä hajujen leviämisen ja melun mallinnuksessa. Missä tahansa toimitkin, meillä on paikallista asiantuntemusta, joka auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi kustannustehokkaasti.

Saat lisätietoja dispersiomallinnuksesta ottamalla yhteyttä paikalliseen SGS:n toimistoon.

Ota yhteyttä