Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Ensiluokkainen testaus ja tilojen käyttö syrjäisissä paikoissa. Tarjoamme liikkuvan laboratorion testaustukea useille laajamittaisille, syrjäisille projekteille ympäri maailmaa.

Aina ei voi itse päättää, missä ympäristötestauspalveluja tarvitaan. Asiantuntemuksemme auttaa sinua voittamaan vaikeapääsyisiin toimipisteisiin liittyvät haasteet. Jos toimipisteeseen pääsee ainoastaan yhdellä lennolla tai proomulla, työskentelemme kanssasi varmistaaksemme, että tarvittavat näytteenottotarvikkeet toimitetaan paikan päälle ja kuljetetaan sitten laboratorioihimme käsiteltäväksi vaaditussa toimitusajassa.

Jos näytteenotossa ilmenee ongelmia tai olosuhteet muuttuvat, asiantuntijamme ovat aina valmiita neuvomaan. Tarvittavat muutokset käydään läpi kanssasi, jotta tavoitteet säilyvät muuttumattomina. Kaikki muutokset dokumentoidaan ja niistä tiedotetaan laboratoriolle.

Lyhyet käsittelyajat

Hallinnolliset menettelyt määräävät usein näytteille lyhyet käsittelyajat, mistä voi tulla todellinen haaste syrjäisissä paikoissa. Haasteet näytteenotossa, viivästykset lennoissa ja pitkä toimitusketju voivat kaikki tarkoittaa, että kun näyte vihdoin saapuu laboratorioon, sen käsittelyyn jää vain vähän aikaa.

Me voimme vaikuttaa tilanteeseen huolellisella ja perusteellisella suunnittelulla. Pidämme sinuun yhteyttä koko näytteenottoprosessin ajan niin, että pysyt ajan tasalla ja voit tehdä tietoon perustuvia päätöksiä mahdollisesti esiin nousevista asioista. Pyydämme projektipäälliköllemme aikaista tietoa saapuvista näytelähetyksistä, jotta voimme katselmoida prosessin ja aikatauluttaa henkilöstön. Tämä lyhentää odotusaikoja ja parantaa tulosten laatua.

Miksi valita SGS?

Yli 6000 ympäristöasiantuntijan maailmanlaajuinen verkosto, joka toimii yli 100 alueella, on paras valinta yritykselle, joka etsii ympäristö-, työterveys- ja työturvallisuustestauspalveluja. Missä tahansa projektisi onkaan, asiantuntijamme voivat auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi kustannustehokkaasti.

Saat lisätietoja liikkuvista laboratorioistamme ottamalla yhteyttä paikalliseen SGS:n toimistoon.

Ota yhteyttä