Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Arvioi asbestin riski ja hallitse sitä asianmukaisesti ihmisten ja ympäristön terveyden ja turvallisuuden varmistamiseksi.

Huolimatta siitä, että asbestin vaarat ovat hyvin tiedossa, sitä käytetään edelleen noin 2 miljoonaa tonnia vuodessa. Monet maat turvaavat kansalaisiaan tiukoilla asbestin käyttö-, purku- ja hävittämissäännöksillä.

SGS:n asbestipalvelut

Alankomaissa toimiva SGS:n tarkastusyksikkö SGS Search tekee yhteistyötä kiinteistönomistajien, alan ammattilaisten, asennusteollisuuden ja merenkulkualan kanssa asbestin tunnistamiseksi ja oikeiden toimintamallien määrittelemiseksi, jotta voidaan taata sidosryhmien turvallisuus ja säännösten noudattaminen.

Kattava asbestipalveluidemme valikoima sisältää:

  • Asbestitutkimukset sen selvittämiseksi, sisältääkö rakennus asbestia tai altistaako sen käyttö asbestille ja millä edellytyksillä tämä asbesti voidaan poistaa
  • Analyytikkomme tekevät lopputarkastuksen varmistaakseen, että toimenpiteet on suoritettu asianmukaisesti ja selvittääkseen, onko aluetta turvallista käyttää
  • Maaperätutkimukset asbestin ja/tai muiden vaarallisten aineiden esiintymisen tai puuttumisen määrittämiseksi
  • Asbestikoulutusohjelmat
  • Projektinhallinnan tuki asiakkaiden auttamiseksi monimutkaisissa asbestin kunnostus- ja purkuprojekteissa

Testaus- ja koulutuspalvelujensa lisäksi SGS edistää myös asbestia koskevia turvallisia käytäntöjä ja voi auttaa yrityksiä ja yksityishenkilöitä noudattamaan usein sekavia ja ristiriitaisia lakeja, jotka koskevat asbestia eri puolilla maailmaa.

Miksi valita SGS?

SGS:n maailmanlaajuinen asbestiin keskittynyt osaamiskeskus sijaitsee Alankomaissa ja tukee globaalia toimintaamme innovatiivisilla palveluilla kiinteistöalalle.

Meillä on yli 6000 ympäristöasiantuntijaa eri puolilla maailmaa, ja me olemme ympäristö-, työterveys- ja työturvallisuustestauksen eturintamassa. SGS Search on asbestiosaamisen ja purkutekniikoiden edelläkävijä. Asiantuntijamme työskentelevät yhdessä ympäri maailmaa auttaakseen sinua vähentämään asbestiin liittyviä riskejä.

Jos olet huolissasi asbestista, ota yhteyttä paikalliseen SGS:n toimistoon ja kysy miten voimme auttaa sinua.

Ota yhteyttä