Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Hanki laadunhallintajärjestelmällesi sertifiointi yhden maailman tunnetuimman laatustandardin periaatteiden mukaisesti, jotka on nyt räätälöity erityisesti ydinvoima-alalle. Tämä on mahdollista ydinvoimateollisuuden laadunhallintaan suunnatuilla SGS:n ISO 19443 -standardin mukaisilla sertifiointiauditoinneilla.

Ydinvoima-alalla suuronnettomuudet ovat harvinaisia, mutta tällaisen onnettomuuden seurauksia on vaikea edes arvailla. Tämän teollisuudenalan, mukaan lukien alan palveluiden ja tuotteiden tarjoajien, on noudatettava tiukkoja turvallisuusmääräyksiä koko toimitusketjussaan. Laadunhallintajärjestelmän kattavan auditoinnin avulla voidaan saada selville kehitysalueita ja tarjota asiakkaille heidän kaipaamaansa lisävarmistusta.

Mikä on ISO 19443?

ISO 19443 on ensimmäinen kansainvälisesti tunnustettu laadunhallintastandardi, joka on suunnattu ydinvoimateollisuudelle ja kaikille alan toimitusketjussa toimiville yrityksille. Se perustuu ISO 9001:2015 -standardiin, mutta siihen on lisätty ydinvoimateollisuutta koskevia vaatimuksia, kuten ydinturvallisuuskulttuurin ja säteilyturvallisuuden perusteet.

ISO 19443 -sertifioinnin edut

Ydinvoimalaitoksissa on olennaisen tärkeää huolehtia turvallisuudesta. Korkean turvallisuustason saavuttaminen edellyttää, että turvallisuus on ydinvoimalaitoksen kulttuurin lisäksi olennainen osa myös alan toimittajien kulttuuria.

ISO 19443 -standardissa määritetään laadunhallintajärjestelmille selkeitä vaatimuksia, jotka parantavat olemassa olevaa kulttuuria ja laatujärjestelmiä. Sertifioinnin saaminen vakuuttaa organisaation jäsenet siitä, että edistät heidän hyvinvointiaan toteuttamalla parhaita mahdollisia käytäntöjä, ja osoittaa asiakkaille ja toimittajille, että hallitset turvallisuusjohtamisen.

Miksi kannattaa valita SGS:n ISO 19443 -standardin mukaiset auditointipalvelut?

ISO 19443 -standardin mukaisten auditointipalvelujemme avulla voit:

  • saavuttaa toiminnan laadukkuuden jatkuvien kehitystoimien kautta
  • nousta alan luotettavaksi kumppaniksi tarjoamalla tuotteita tai palveluja, jotka ovat turvallisia ja vaatimustenmukaisia
  • luoda ja vahvistaa turvallisuuskulttuuria
  • osoittaa asiakkaillesi, että laadunhallintajärjestelmäsi on kansainvälisten standardien mukainen
  • parantaa laatua ja toimitusaikaa sekä vähentää kustannuksia toteuttamalla parhaita mahdollisia käytäntöjä

Miksi SGS?

SGS on maailman johtava tarkastus-, verifiointi-, testaus- ja sertifiointiyritys. Maailmanlaajuisen toiminnan ja paikallisen tietämyksen ansiosta SGS:llä on kokemusta monilta teollisuudenaloilta, mukaan lukien ydinvoima-alalta. Meitä pidetään maailmanlaajuisena laadun ja luotettavuuden mittapuuna, mikä on tärkeää tässä erittäin säännellyssä markkinassa.

Ota yhteyttä SGS:ään jo tänään, niin kerromme, miten voimme auttaa sertifioinnin saamisessa.