Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n roottorien epätasapainon ja lapakulman mittauspalvelut optimoivat tuuliturbiinien toiminnan ja varmistavat pitkän käyttöiän sekä korkean energiantuoton.

Roottorin epätasapaino voi heikentää tuuliturbiinien voimansiirtoa ja aiheuttaa tärinää. Tämä puolestaan voi heikentää energiantuotantoa, vaurioittaa komponentteja, kuten vaihteistoa, generaattoria ja päälaakereita sekä aiheuttaa korkeita korjauskustannuksia. roottorien epätasapainon ja lapakulman mittauspalvelumme tunnistavat ongelmat aikaisessa vaiheessa ja auttavat estämään kalliit vauriot.

Miksi kannattaa valita SGS:n roottorien epätasapainon ja lapakulman mittauspalvelut?

Palvelumme:

  • ongelmien tunnistaminen mahdollisimman aikaisin ja kalliiden vaurioiden estäminen
  • roottorin epätasapainon paikantaminen ja korjauskohteiden tunnistaminen tuuliturbiinin terän nousukulman säännöllisillä mittauksilla 
  • roottorin tehokkuuden lisääminen ja tuuliturbiinin luotettavan toiminnan varmistaminen.

Luotettavat roottorien epätasapainon ja lapakulman mittauspalvelut alan johtavalta yritykseltä

Maailman johtavana tarkastus-, testaus- ja sertifiointiyrityksenä tarjoamme käyttöösi valtuutettujen asiantuntijoiden globaalin verkoston, huippuluokan laitteistot ja monipuolisen kokemuksen uusiutuvien energianlähteiden alalta. Tuulienergia-alan osaamiskeskuksemme ja globaalin toimipaikkaverkostomme ansiosta voimme tarjota käyttöösi kattavat merellä sijaitsevien tuulienergialaitteistojesi tarkastus- ja sertifiointipalvelut kaikkialla maailmassa.

Roottorien epätasapainon ja lapakulman mittauspalvelumme kattavat seuraavat osa-alueet:

  • lapojen silmämääräiset tarkastukset
  • lapakulman mittaus ja säätö
  • aerodynaamisen roottorin epätasapainon poistaminen
  • epätasapainon tunnistaminen
  • korjaavien vastapainojen asennus

Ota yhteyttä meihin, niin kerromme lisää siitä, miten säännöllinen valvonta ja ennaltaehkäisevät huoltotoimet voivat lisätä laitteistojesi käyttöikää ja maksimoida niiden energiantuoton.