Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n toiminta- ja turvallisuustestit auttavat varmistamaan, että tuuli- tai aurinkokennovoimalasi toimii tehokkaasti ja turvallisesti.

Jotta tuuli- tai aurinkokennovoimalan tehokkuus voitaisiin taata, on varmistettava, että laitos toimii tehokkaasti ja turvallisesti. Toiminta- ja turvallisuustestipalvelumme tarkastavat laitoksesi teknisen tilan turvallisuuden ja käyttötehokkuuden varmistamiseksi.

Miksi kannattaa valita SGS:n toiminta- ja turvallisuustestauspalvelut?

Tarjoamme ammattimaiset ja itsenäiset kolmannen osapuolen toiminta- ja turvallisuustestit. Palvelumme kattavat seuraavat osa-alueet:

  • laitoksen luotettavuuden ja turvallisen sekä ongelmattoman toiminnan varmistaminen
  • rakenteellisen eheyden ja turvallisuuden arviointi 
  • tietoon perustuvat päätökset korjaus- ja ylläpitotöiden suunnittelusta.

Luotettavat toiminta- ja turvallisuustestit maailman johtavalta uusiutuvien energianlähteiden asiantuntijalta

Maailman johtavana tarkastus-, testaus- ja sertifiointiyrityksenä tarjoamme asiakkaillemme valtuutettujen asiantuntijoiden globaalin verkoston ja monipuolisen kokemuksen uusiutuvien energialähteiden alalta. Tuulienergia-alan osaamiskeskuksemme ja globaalin toimipaikkaverkostomme ansiosta voimme tarjota käyttöösi kattavat merellä sijaitsevien tuulienergialaitteistojesi toiminta- ja turvallisuustestit kaikkialla maailmassa.

Toiminta- ja turvallisuustestauspalveluihimme sisältyvät yksityiskohtaiset raportit, mukaan lukien kaikkien testaustulosten kuvaus. Lisäksi palveluumme sisältyvät toimintahäiriöiden ennaltaehkäisy- ja korjaussuositukset, jotka auttavat vähentämään ylläpitokustannuksia.

Ota yhteyttä meihin, niin kerromme lisää siitä, miten toimita- ja turvallisuustestauspalvelumme voivat auttaa varmistamaan uusiutuvan energialaitoksesi turvallisen ja tehokkaan toiminnan.