Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n takuuajan lopputarkastukset: varmistamme kriittisten komponenttien vikojen havaitsemisen ja tuemme takuuvaateiden laatimisessa.

Tuulipuistojen toiminta ja ylläpito on kallista. Jotta voidaan varmistaa, että tuuliturbiinisi toimivat kustannustehokkaasti mahdollisimman pitkään, kaikki kiinteän takuuajan puitteissa havaitut puutteet on annettava valmistajan korjattaviksi. Takuuajan lopputarkastukset auttavat vähentämään kustannuksia osoittamalla kriittisten komponenttien mahdolliset toimintahäiriöt mahdollisimman aikaisessa vaiheessa takuuvaateiden laatimista varten.

Miksi kannattaa valita SGS:n takuuajan lopputarkastukset?

Palvelumme:

  • tuuliturbiinien tehokkaan ja pitkäikäisen toiminnan varmistaminen
  • kriittisten komponenttien puutteiden ja toimintahäiriöiden tunnistaminen takuuaikana
  • takuuvaateiden laatiminen, jotta voidaan varmistaa, että valmistaja suorittaa kaikki vaadittavat korjaukset
  • ylläpitokulujen vähentäminen tehokkaiden takuuvaateiden myötä.

Luotettavat takuuajan lopputarkastukset alan johtavalta yritykseltä

Maailman johtavana tarkastus-, testaus- ja sertifiointiyrityksenä tarjoamme ensiluokkaiset resurssit ja laajan kokemuksen sekä ammattitaidon uusiutuvien energialähteiden alalla. Tuulienergia-alan osaamiskeskuksemme ja globaalin toimipaikkaverkostomme ansiosta voimme tarjota käyttöösi kattavat merellä sijaitsevien tuulienergialaitteistojesi tarkastus- ja sertifiointipalvelut kaikkialla maailmassa.

Takuuajan lopputarkastuspalveluihimme sisältyvät:

  • tuuliturbiinien komponenttien tarkastus 
  • yksityiskohtaiset tarkastusraportit.

Ota yhteyttä meihin, niin kerromme lisää siitä, miten takuuajan lopputarkastuspalvelumme voi auttaa kriittisten komponenttivikojen havaitsemisessa ja tukea takuuvaateiden laatimisessa.