Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n määräaikaistarkastukset: tunnista aurinkokennovoimalan ongelmat ja varmista laitteistosi tuottavuus sekä turvallisuus.

Jotta aurinkokennovoimalan tuottavuus voitaisiin taata, voimalan toimintaa on valvottava jatkuvasti ilkivallan, ympäristövahinkojen, toimintahäiriöiden ja energiantuoton loppumisen varalta. Määräaikaistarkastuspalvelumme tarjoavat aurinkokennovoimalan säännölliset valvonta- ja silmämääräiset tarkastukset voimalan tuottavuuden varmistamiseksi.

Miksi kannattaa valita SGS:n määräaikaistarkastuspalvelut?

Palvelumme:

  • aurinkovoimalan turvallisuuden ja tehokkuuden varmistaminen
  • jatkuvan energiantuotannon varmistaminen
  • riskien vähentäminen
  • toimintahäiriöiden ja taloudellisten tappioiden estäminen.

Luotettavat määräaikaistarkastukset uusiutuvien energianlähteiden asiantuntijalta

Maailman johtavana tarkastus-, testaus- ja sertifiointiyrityksenä tarjoamme käyttöösi valtuutettujen asiantuntijoiden globaalin verkoston ja monipuolisen kokemuksen uusiutuvien energialähteiden alalta. Tämän ansiosta olemme aurinkovoimalaprojektien parissa toimivien asiakkaidemme ensisijainen valinta kaikkialla maailmassa. Globaalin verkostomme ansiosta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme luotettavat aurinkovoimaloiden määräaikaistarkastukset kaikkialla maailmassa.

Määräaikaistarkastuspalvelumme kattavat seuraavat osa-alueet:

  • käytönaikaisten määräaikaistarkastusten suunnittelu ja toteuttaminen
  • silmämääräiset tarkastukset ja valvonta
  • tekniset raportit.

Ota yhteyttä meihin, niin kerromme, miten määräaikaistarkastuspalvelumme voi auttaa tunnistamaan ongelmat ja varmistamaan aurinkokennovoimalan tuottavuuden sekä turvallisuuden.