Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n infrapunatarkastukset auttavat paikantamaan aurinkokennovoimalasi piilevät ongelmat ennen toimintahäiriöiden tai vakavien vahinkojen toteutumista.

Aurinkokennovoimalan näkymättömät ongelmat voivat laskea suorituskykyä ja aiheuttaa toimintahäiriöitä, joista aiheutuu seisonta-aikoja tai käyttökatkoksia. Infrapunatarkastuspalvelumme auttaa paikantamaan aurinkokennovoimalan piilevät ongelmat ennen toimintahäiriöiden tai vakavien vahinkojen toteutumista.

Miksi kannattaa valita SGS:n infrapunatarkastuspalvelut?

  • Tunnista aurinkokennovoimalan mahdolliset ongelmat nopeasti tehokkaan, rikkomattomaan aineenkoetukseen perustuvalla testausmenetelmällä, joka ei vaadi laitoksen sulkemista tai toiminnan keskeyttämistä. 
  • Havaitse toimintahäiriöt tai epätavalliset toimintatilat ajoissa, ennen kuin ne aiheuttavat vakavia häiriöitä. 
  • Vältä suorituskykyhäiriöt.

Luotettavat infrapunatarkastukset uusiutuvien energianlähteiden asiantuntijalta

Maailman johtavana tarkastus-, testaus- ja sertifiointiyrityksenä tarjoamme asiakkaillemme valtuutettujen asiantuntijoiden globaalin verkoston ja monipuolisen kokemuksen uusiutuvien energialähteiden alalta. Siksi olemme asiakkaidemme ensisijainen valinta kaikkialla maailmassa aurinkokennovoimalaprojekteihin liittyen. Maailmanlaajuisen verkostomme ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme luotettavat aurinkokennovoimaloiden infrapunatarkastukset kaikkialla maailmassa.

Infrapunatarkastukset voidaan suorittaa joko aurinkokennovoimalan yksittäisille osille (esimerkiksi kennot, moduulit, keskinäisliitännät, j-boksit, liittimet, johdot, kaapelit, diodit, invertterit, sulakkeet jne.) tai kokonaisille osioille.

Ota yhteyttä meihin, niin kerromme lisää siitä, miten infrapunatarkastuksemme auttavat havaitsemaan aurinkokennovoimalan toimintahäiriöt, ennen kuin ne aiheuttavat vakavia vikoja.