Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n työterveys-, turvallisuus- ja ympäristönsuojelun tarkastuspalvelut auttavat vähentämään riskejä ja varmistamaan korkean laadun aurinkokennovoimalaprojektisi käyttöönoton ja käytön aikana.

Laadun ja turvallisuuden varmistaminen on ensisijaisen tärkeää aurinkokennovoimalan käyttöönoton ja käytön aikana. Työterveys-, turvallisuus- ja ympäristönsuojelun tarkastuspalvelumme auttavat vähentämään riskejä ja varmistamaan korkean laadun aurinkokennovoimalaprojektisi käyttöönoton ja käytön aikana.

Miksi kannattaa valita SGS:n työterveys-, turvallisuus- ja ympäristönsuojelun tarkastuspalvelut?

Palvelumme:

  • teknisiin määräyksiin ja vaatimustenmukaisuuteen liittyvien ongelmakohtien arviointi 
  • työterveys-, turvallisuus- ja ympäristönsuojeluasioiden hallintajärjestelmien kehittäminen aurinkokennovoimalan vaatimustenmukaisuuden varmistamiseksi 
  • alan parhaisiin käytäntöihin tutustuminen
  • mahdollisten ongelmakohtien tunnistaminen ja poistaminen järjestelmällisesti ja tehokkaasti 
  • työntekijöiden turvallisuuden varmistaminen 
  • onnettomuusriskin vähentäminen
  • voimalan tehokkuuden parantaminen
  • asiantuntijaneuvot ja suositukset turvallisista toimintatavoista.

Luotettavat työterveys-, turvallisuus- ja ympäristönsuojelun tarkastuspalvelut maailman johtavalta uusiutuvien energialähteiden asiantuntijalta

Maailman johtavana tarkastus-, testaus- ja sertifiointiyrityksenä tarjoamme asiakkaillemme valtuutettujen asiantuntijoiden globaalin verkoston ja monipuolisen kokemuksen uusiutuvien energialähteiden alalta. Ainutlaatuisen maailmanlaajuisen verkostomme ansiosta tarjoamme käyttöösi asiantuntevien ja pätevien koordinaattorien palvelut paikan päällä - kaikkialla maailmassa.

Ota yhteyttä meihin, niin kerromme lisää siitä, miten työterveys-, turvallisuus- ja ympäristönsuojelun tarkastuspalvelumme voivat auttaa varmistamaan aurinkokennovoimalasi korkean laadun käyttöönotto- ja käyttövaiheissa.