Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Ulkoistamalla työt SGS:n laboratoriopalveluille voit rauhallisin mielin luottaa siihen, että laboratoriotestausvaatimuksesi ovat maailmanluokan asiantuntijoiden käsissä, kun keskityt itse ydinliiketoimintaasi.

Laboratoriopalvelumme ovat kansainvälisiä ja käyttävät viimeisintä tekniikkaa ja metodeja, jotta saat tarkimmat ja luotettavimmat tulokset. Asiantuntijahenkilöstömme on korkealuokkaisesti koulutettua. Heillä on syvällistä tietämystä aloiltaan ja liiketoimintatarpeistasi ja kokemusta sekä kansainvälisten että paikallisten määräysten täyttämisestä eri aloilla.

SGS:n suuri kansainvälinen laboratorioverkosto on luokkansa paras. Meillä on vuosikymmenten kokemus tieteellisestä testauksesta. Kun työskentelet meidän kanssamme, hyödyt tietämyksestämme ja taidoistamme, joita olemme kartuttaneet työskentelyssä muiden asiakkaiden kanssa. Tarjoamme erilaisia palveluja, jotka voidaan räätälöidä vaatimuksiisi sopiviksi aina kattavasta laboratorio-ohjelmasta hienovaraisiin testeihin ja suorittaa talon sisällä tai ulkoistettuna. Konsulttimme osaavat neuvoa, mikä on sinulle parasta, kokoaikainen tuki vai lisäapu kiireisinä aikoina.

Yritykset ympäri maailmaa hyötyvät tieteellisistä kyvyistämme. Jokainen asiakas monikansallisista yrityksistä pienempiin organisaatioihin saa saman sitoutumisen testien suorittamisessa standardien mukaisesti mahdollisimman tehokkaasti ja nopeasti.

Konsulttimme osaavat kertoa, miten voimme luoda testiohjelman, joka sopii tarpeisiisi ja tuo sinulle etua liiketoiminnassasi.