Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Kuljetettaessa bulkkinesteitä, raaka-aineita ja petrokemian tuotteita maa- tai rautateitse tavaran täsmällinen kvantifiointi on usein haastavaa.

Pienetkin uudelleen ja uudelleen toistuvat systemaattiset virheet voivat aiheuttaa huomattavaa hävikkiä, ylisuuria rahti- ja vakuutusmaksuja sekä hukata merkittävästi resursseja kun yritetään paikata hävikkiä, jota ei tosiasiassa ole. Siksi on tärkeää, että kaikki toimitusketjun osapuolet voivat luottaa määrien mittauksiin.

Näin ollen rekkojen ja rautatievaunujen sekä niihin kuuluvien välineiden kuten mittatikkujen, lämpömittareiden, vaakojen ja muiden laitteiden kalibrointi vaatii ammattitasoisia laitteita ja niiden päteviä käyttäjiä. SGS:n kalibroijat tarjoavat laajan valikoiman palveluja toimittajien, maantie- ja rautatiekuljettajien sekä kaupan tarpeisiin.
 
Asiantuntijamme suorittavat kalibrointeja maantiekuljetus- ja rautatiekuljetuslaitteille useilla kansainvälisesti hyväksytyillä menetelmillä kuten API, IP, ISO ja kansalliset standardit. Toimitamme myös kalibrointiin liittyviä palveluja kuten mittatikkujen vaihtoa, mittataulukoiden muuntamista mittajärjestelmästä toiseen sekä uudelleen kalibrointia korjausten ja parannusten jälkeen.

Miksi kannattaa valita SGS?

SGS on paras valinta kaikissa varastointi- ja kuljetusratkaisujen kalibrointipalveluissa. 

Kokeneet ja korkeasti koulutetut kalibroijamme käyttävät huippumodernia tekniikkaa. Monilla laitoksillamme on ISO 17020-akkreditointi, joka takaa, että mittaukset vastaavat tiukimpia kansainvälisiä standardeja. SGS ylläpitää laatua ja valvoo korkeaa tasoa osallistumalla sisäisiin ja kolmannen osapuolen kalibrointiohjelmiin, sisäisin ja riippumattomin tarkastuksin sekä ankarilla koulutus- ja pätevyysvaatimuksilla.

SGS toimii myös aktiivisesti monissa toimialajärjestöissä, standardointiorganisaatioissa ja teknisissä työryhmissä, kuten ASTM, ISO, CEN, EI (Energy Institute, entinen Institute of Petroleum) ja IFIA.

Katso, kuinka SGS:n maantie- ja rautatiekalibrointipalvelut tukevat liiketoimintaasi.