Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Vähähiilisten energialähteiden kasvavan kysynnän myötä vaihtoehtoisten polttoaineiden, kuten jätteiden, biomassan, puupellettien ja puulastujen, käytöstä on tulossa yleisempää. Niiden hankinta synnyttää samat tarpeet laadulle, luotettavuudelle ja kestävyydelle kuin perinteisillä energiamarkkinoilla.

SGS tarjoaa saman kattavan valikoiman tarkastus-, auditointi-, analyysi-, näytteenotto-, testaus-, kalibrointi- ja valvontapalveluja vaihtoehtoisten polttoaineiden markkinoille kuin perinteisille energiamarkkinoille. Molempien palveluiden tunnusmerkkejä ovat sama laatu ja yhdenmukaisuus.

Laaja asiantuntemuksemme energiateollisuudessa, johon liittyvät globaalit resurssimme, tarkoittaa, että voimme auttaa sinua hallitsemaan vaihtoehtoisten polttoaineiden toimitusketjuasi, oletpa missä päin maailmaa tahansa ja ovatpa vaatimuksesi millaisia tahansa. Parhaita käytäntöjä, menetelmiä ja riskien vähentämistä kehittämällä varmistamme, että vaihtoehtoiset polttoaineesi täyttävät vaaditut standardit. Samalla varmistamme toimintojesi turvallisen jatkumisen.