Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS tarjoaa sertifioitua koulutusta, – värjäreiden ja koloristien yhdistyksen (SDC) ja USA:n tekstiilialan kemistien ja värjääjien (AATCC) puolesta – joka edistää työntekijöidesi teknistä pätevyyttä.

SDC-koulutuksemme liittyy yhdistyksen sertifioituun värinhallintaa koskevaan koulutusohjelmaan ja kansainvälisiin testausstandardeihin ja -menetelmiin (esimerkiksi ISO). Koulutus sopii työntekijöille, jotka ovat tekemisissä värin tehokkaan valvonnan ja värejä koskevan tiedonvälityksen kanssa, mukaan lukien laadusta vastaavat, suunnittelijat, ostajat, kankaiden ja vaatteiden tekijät, vaatetusteknologit ja värjärit. Menestyvät osanottajat ovat koulutettuja omaksumaan parhaita käytäntöjä, ja he puhuvat samaa kieltä.

Meillä on myös oikeus antaa sertifioitua AATCC-koulutusta . Kurssin osanottajat saavat perusteellisen ymmärryksen niistä AATCC:n testausstandardeista, jotka soveltuvat Amerikan Yhdysvaltojen markkinoille. Ne, jotka läpäisevät kurssin, pystyvät osoittamaan teknisen pätevyytensä hallitsemalla laadunvarmistustehtävät ja hoitamalla testit testauslaboratoriossa.

Lisäksi tarjoamme seminaareja ja koulutustilaisuuksia, jotka kattavat uudet tuotteet, tekniset edistysaskeleet sekä teollisuuden ja markkinoiden trendit. Amerikan markkinoille tarjoamme myös sertifioitua koulutusta ASTM Internationalin puolesta, joka aikaisemmin tunnettiin Yhdysvaltojen testaus- ja materiaalijärjestönä (American Society for Testing and Materials).

Ota yhteyttä SGS:ään, niin kerromme sinulle, kuinka SDC- ja AATCC-sertifioitu koulutuksemme voi kehittää työntekijöidesi teknisiä taitoja.