Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

On haastavaa pitää yrityksen henkilökunta ja laajempi organisaatio ajan tasalla jatkuvasti muuttuvista lainsäädännöstä, määräyksistä ja standardeista, jotka soveltuvat yrityksen tuotteisiin.

Olemassa olevien vaatimusten ymmärtäminen on elintärkeää, tulevista muutoksista ja uusista vaatimuksista tietäminen voi ratkaista menestyykö vai epäonnistuuko yrityksesi.

SGS:llä on perusteellinen tietämys lainsäädäntöasioista sekä kansainvälisellä että paikallisella tasolla. Olemme omistautuneet antamaan asiakkaille pääsyn siihen tietoon ja kokemukseen, jota meillä on, kun olemme soveltaneet niitä organisaatioihin ympäri maailman. Kansainvälisen koulutushenkilökunnan verkoston ansiosta olemme ihanteellinen kumppani pitämään henkilökuntasi ajan tasalla päivityksistä säännösten noudattamisessa.

Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia säännöstenmukaisuuteen liittyviä koulutuksia. Kattava koulutusohjelmatarjontamme perustuu laajaan kokemukseemme sertifioinneista ja eri alojen tarkastuksista. Koulutusohjelmat tarjoavat asiakkaillemme merkittäviä etuja, ja niiden aiheina ovat eri määräysten ja direktiivien vaatimustenmukaisuuden varmistaminen (esimerkiksi CARB (Californian Air Resource Board, Kalifornian ilmanlaatua valvova lainsäädäntö), AATCC (American Association of Textile Chemists and Colorists), CPSIA-lainsäädäntö, EU:n leludirektiivi sekä oman toimialasi säännöllisesti muutettavat määräykset). Autamme asiakkaitamme kehittämään tarvittavia taitoja, joilla osoitetaan sertifiointien ja standardien vaatimusten täyttyminen ja tuotteiden nopea sekä turvallinen pääsy kansallisille ja kansainvälisille markkinoille.

Käytännössä testatut koulutusmenetelmämme ovat tuoneet merkittäviä etuja monille yrityksille kaikkialla maailmassa. Räätälöidyt koulutukset järjestetään asiakkaan omissa tiloissa tai laboratorioissamme joko yhden kerran kurssina tai pidempään kestävänä koulutuksena. Koulutusta tukevat oheismateriaalit, seminaarit ja webinaarit sekä maailmanlaajuinen asiantunteva kouluttajaverkostomme.

Kumppanuus SGS:n kanssa tarjoaa monia etuja, ja sen myötä saat käyttöösi globaalin tarkastajaverkostomme sekä vaatimustenmukaisuuteen perehtyneiden asiantuntijoidemme kattavat palvelut. Ota yhteyttä meihin, niin kerromme lisää palveluistamme.