Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Energian hintojen ennakoimattomien vaihtelujen ja tiukkenevien energiatehokkuusmääräysten takia energiaresurssien hallinta on erittäin tärkeää.

Hyvä energianhallinta voi auttaa vähentämään toiminta- ja tuotantokustannuksia sekä valvomaan ympäristövaikutuksia, kuten kasvihuonekaasupäästöjä.

SGS auttaa yritystäsi energiatehokkuuden hallinnassa tarjoamalla erilaisia energianhallinnan auditointi-, sertifiointi- ja koulutusratkaisuja. Tarjoamme maailmanlaajuisen verkostomme kautta ratkaisuja, jotka vastaavat useiden eri alojen tarpeisiin.

Näyttö siitä, että yritys sitoutuu ympäristövaikutusten vähentämiseen, on keskeisen tärkeä nykypäivän liiketoiminnassa ja voi auttaa yritystä saamaan kilpailuetua. Energianhallintapalvelujemme avulla yritys voi parantaa energiatehokkuuteen vaikuttavia järjestelmiä ja prosesseja sekä todistaa noudattavansa standardeja, joilla alan parhaat käytännöt on määritetty.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme jo tänään.

Ihmisten ja yritysten toiminnan tehostaminen SGS Akatemian avulla

Ammattilaisten kouluttamisen globaalina suunnannäyttäjänä meillä on käytössämme eri puolilla maailmaa sijaitsevia osaamiskeskuksia, joissa tarjoamme parhaat sinun yrityksesi tarpeisiin soveltuvat oppimis- ja kehittämisratkaisut.

Meillä on näyttöjä menestymisestä. Toimitamme kaikille avoimia, omissa tiloissa tai verkossa järjestettäviä kursseja maailman suurimmille yrityksille ja julkishallinnolle. Osaavat kouluttajat ovat oman alansa asiantuntijoita. Koulutuksessamme teoriaa sovelletaan käytäntöön, joten se avaa ovet todelliseen maailmaan. Siksi voit luottaa siihen, että koulutuksemme on laadukkaan yhdenmukaista. Se kehittää organisaationne jokaista tasoa kaikkialla maailmassa.

SGS Akatemia osaa auttaa kaikkia toimialoja kaikilla aihealueilla. Ota meihin yhteys, niin kuulet lisää.