Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Suojele kuluttajia ja tuotemerkkiäsi SGS:n syttyvyyden testauksen avulla.

Tämän päivän globaalissa taloudessa kuluttajatuotteiden täytyy täyttää monet erilaiset paikalliset määräykset ja vaatimukset. Epäonnistuminen vaatimustemukaisuudessa voi johtaa odottamattomiin kuluihin tai huonommassa tapauksessa aiheuttaa asiakkaillesi haittaa ja tuotemerkillesi korvaamatonta vahinkoa. SGS:ssä ylläpidämme maailmanlaajuista laboratorioverkostoa, jolla on käytössään uudenaikaiset syttyvyyden testauslaitteet. Korkeasti koulutetut teknikkomme ja auditoijamme työskentelevät kanssasi ymmärtääkseen ja tukeakseen vaatimustenmukaisuusohjelmaasi tai luodakseen uuden ohjelman, joka on räätälöity liiketoimintasi tarpeisiin.

Materiaalin rakentamisesta yksinkertaiseen lastenleluun – osaamisemme ja testauskykymme varmistavat, että tuotteesi on valmis markkinoille. Jotkut usein kysytyt palamiskäyttäytymistestit sisältävät liekin leviämisen, itsestään syttymisen, palamisnopeuden, savuntiheyden, tulenarkuuden, palotehon ja lieskahdukset.

Varmista, että tuotteesi ovat turvallisia, käytä asiantuntemustamme sopivan syttyvyystestimenetelmän ja -ohjelman suunnittelemiseksi ja järjestämiseksi kulutushyödykkeillesi. Testauksemme kattaa esimerkiksi seuraavat tuotteet (mutta ei yksinomaan): vuodevaatteet ja patjat, huonekalut (materiaalit ja täytteet), vaatteet, lelut, rakennusmateriaalit ja muoviesineet.

Teknikkojemme ja auditoijiemme laaja verkosto mahdollistaa syttyvyyden testaustarpeesi nopean ja kustannustehokkaan täyttämisen.