Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n Indonesian SNI-sertifiointipalvelujen avulla varmistat, että lelut täyttävät Indonesiassa myynnille ja jakelulle asetetut määräykset.

Huhtikuusta 2014 alkaen Indonesiaan tuotavilta leluilta on vaadittu tämän maan teollisuusministeriön säädöksen 55/M-IND/PER/11/2013 vaatimusten täyttämistä. Tämä säädös kumoaa säädöksen 24/M-IND/PER/4/2013. Näille markkinoille saa tuoda vain määräystenmukaisia Indonesian SNI-sertifiointimerkinnän saaneita leluja.

Kun ryhdyt SGS:n kumppaniksi, voit tuoda Indonesiaan turvallisia ja vaatimukset täyttäviä tuotteita. Indonesiassa toimiva SGS Jakarta on hyväksytty tuotesertifioijaksi ja testauslaboratorioksi asetuksella 95/M-IND/PER/11/2015, joten SGS voi antaa kaikki tarvittavat palvelut voidaksesi toimittaa Indonesian markkinoille turvallisia, vaatimustenmukaisia ja haluttuja tuotteita.

Millainen SNI-sertifiointiprosessi on?

  1. Kotimainen valmistaja tai maahantuoja ottaa yhteyden tuotesertifiointilaitokseen (LSPro).
  2. Lelujen näytteenotto ja testaaminen on tehtävä Indonesian kansallisten lelustandardien vaatimusten mukaisesti Indonesiassa sijaitsevassa, ISO 17025 -akkreditoidussa laboratoriossa, joka on Indonesian teollisuusministeriön rekisteröimä.
  3. Kun lelun on arvioitu täyttävän vaatimukset, kotimainen valmistaja tai maahantuoja saa sertifikaatin ja merkitsee tuotteen ja/tai sen pakkauksen SNI-merkillä.

Ota meihin yhteyttä, niin kerromme, mitä turvallisuusvaatimuksia Indonesiassa asetetaan leluille ja kuinka voimme auttaa.