Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n tulliliiton (CU) sertifiointipalvelujen avulla varmistat, että lelut täyttävät tulliliiton jäsenmaissa myynnille ja jakelulle asetetut määräykset.

Leluturvallisuussäädös CU TR 008/2011 tuli voimaan 1.7.2012. Tulliliiton jäsenmaissa myytäviksi tai jaeltaviksi tarkoitettujen lelujen on täytettävä tämän säädöksen vaatimukset ja sen turvallisuusvaatimukset. CU-maiden markkinoille saa tuoda vain leluja, joissa on Euraasian talousyhteisön EAC-merkintä.

Kun ryhdyt SGS:n kumppaniksi, voit tuoda tulliliiton alueelle turvallisia ja vaatimukset täyttäviä tuotteita. Meillä on kokemusta ja asiantuntemusta, jotta voimme auttaa paikallisia valmistajia ja maahantuojia testaamaan ja saamaan sertifioinnin tehokkaasti sekä ammattimaisesti.

Millainen CU-sertifiointiprosessi on?

  1. Kotimainen valmistaja tai maahantuoja ottaa yhteyden sertifiointilaitokseen.
  2. Kun lelun on arvioitu täyttävän vaatimukset, kotimainen valmistaja tai maahantuoja saa sertifikaatin ja merkitsee tuotteen ja/tai sen pakkauksen EAC-merkillä.

Ota meihin yhteyttä, niin kerromme, mitä turvallisuusvaatimuksia leluillesi asetetaan tulliliiton maissa ja kuinka voimme auttaa.