Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Tänä yhä kansainvälisempien markkinoiden aikana tuottajat, jakelijat, maahantuojat ja vähittäiskauppiaat joutuvat täyttämään yhä suuremman määrän viranomaisten vaatimuksia, joiden tarkoituksena on varmistaa turvallisuus ja korkealaatuiset tuotteet.

Maantieteellisten alueiden mukaan vaihtelevien viranomaisvaatimusten täyttäminen aiheuttaa liiketoiminnoille teknisiä vaatimuksia ja voi olla taakka resursseille tai vaatia taitoja, joita yrityksellä ei ole.

SGS tarjoaa teknistä apua kaikkien teollisuuksien organisaatioille auttaakseen niitä saavuttamaan standardien, sertifioinnin ja viranomaisten vaatimukset.

On tuotteesi tai tavoitemarkkinasi mikä tahansa, asiantuntijamme pystyvät laatimaan teknisen tukiohjelman, joka perustuu sinun erityisiin tarpeisiisi, ja ottamaan huomioon tiettyjä tuotteita koskevat asianmukaiset standardit ja määräykset tietyillä markkinoilla. Tähän sisältyy tuotemerkintöjä koskeva neuvonta ja apu niin, että ne antavat tuotteista maailman eri markkinoilla tarvittavat asianmukaiset tiedot.

SGS ennakoi varmistaakseen, että pysymme parhaita liiketoimintakäytäntöjä ja eri teollisuuksia koskevien viranomaismääräysten kehityksessä ajan tasalla, joten voit luottaa siihen, että kun teet töitä meidän kanssamme, olemme ennakoineet kaikki mahdolliset tekniset esteet tuotteidesi saamiseksi markkinoille niin nopeasti kuin mahdollista.

SGS:llä on valikoima palveluita, jotka auttavat erityisesti korkealuokkaisten ja uutuustuotteiden kehittämiseen liittyvien teknisten ongelmien kanssa. Näihin kuuluvat apu merkintöjen kanssa, varmistuminen siitä, että ne sisältävät asiaankuuluvat varoitukset, tuote- ja käyttötiedot sekä kokoamisohjeet erityisille markkinoille.

Mitä tulee teknisen tuen tarjoamiseen, joka auttaa varmistamaan, että nuorten tuotteet ja lastentarvikkeet täyttävät viranomaisten odotukset ympäri maailman, ei ole olemassa parempaa kumppania kuin SGS.