Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Vastauksena kasvavaan vientituotteiden kysyntään Japaniin, Kiinaan ja muille keskeisille kansainvälisille markkinoille SGS on kehittänyt 100 % tarkastus- ja tuotevirhelajittelupalvelut, joissa omistautuneet tarkastajat tarkastavat kokonaisia valmiiden tuotteiden eriä ennen niiden kuljetusta varmistaakseen, että ne täyttävät osto-odotukset tai lainsäädännön määräykset.

100 % tarkastus- ja lajittelupalvelumme suoritetaan yleensä erityistuotteille tai tuotteille, joilla on korkea arvo. Palveluihin kuuluu hyvälaatuisten tuotteiden lajittelu tuotteista, joissa on vikoja. Jälkimmäiset erotetaan erästä ja palautetaan paranneltaviksi tai hävitettäviksi.

Asiantuntijakonsulttiemme käyttämät tekniikat ovat samanlaisia kuin ne, joita käytetään lopullisissa näytteiden satunnaistarkastuksissamme, ja niihin sisältyy:

  • määrän tarkistukset
  • visuaaliset ulkomuodon tarkistukset
  • toimintatarkistukset
  • pakkausten ja tuotemerkintöjen tarkistukset

Lisäksi voimme suorittaa testejä erityisten vaatimuksiesi mukaisesti, jotta voit olla varma täyttäväsi arvokkaiden asiakkaiden odotukset.

SGS:n 100 % tarkastus- ja lajittelupalvelut ovat hyvä esimerkki siitä, kuinka SGS kehittää jatkuvasti kolmannen osapuolen tarkastuspalveluitaan, jotta ne täyttäisivät lisääntyvissä määrin globaalien markkinoiden kehittyvät tarpeet. Omistautuneet konsulttimme voivat neuvoa, miten voimme soveltaa näitä uusia palveluita, jotta ne täyttäisivät nykyisten asiakkaidesi ja markkinoiden tarpeet tai niiden asiakkaiden ja markkinoiden tarpeet, jotka ovat uusia yrityksellesi. Koska meillä on yli vuosisadan kokemus sellaisten tarkastuspalvelujen tarjoamisesta, jotka täyttävät eri toimialojen tarpeet, ei ole olemassa parempaa kumppania tutkimaan valmiiden tavaraerien laatua.