Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS on omistautunut palveluihin, joilla autetaan yhdysvaltalaisia valmistajia, lasten ja aikuisten tuotteiden yksityismerkkejä sekä Yhdysvaltain markkinoille maahantuovia täyttämään paikalliset viranomaissäännökset.

Voimme tarjota konsultointi-, testaus- ja koulutuspalvelut erityisesti Consumer Product Safety and Improvement Act (CPSIA) 2008 ja California Proposition 65 -vaatimustenmukaisuuksien varmistamiseksi.

CPSIA vaatii liiketoiminnan tarjoavan General Conformity Certification (GCC) -sertifioinnin, joka varmistaa tuotteiden täyttävän valikoiman turvallisuusmääräyksiä, ja edellyttää pakollista kolmannen osapuolen testausta kaikissa lasten tuotteissa. Proposition 65 asettaa erityisvaatimukset koskien materiaalien myrkyllisyyttä tuotteissa, joita tullaan myymään Kalifornian osavaltiossa. Näihin tuotteisiin kuuluvat mm. tekstiilit, kestokulutustavarat, lelut, nuorten tuotteet sekä sähkö- ja elektroniikkatuotteet.

Auttaaksemme sinua saavuttamaan yhdenmukaisuuden näiden määräysten kanssa ja välttääksemme kalliita takaisinvetoja SGS tarjoaa valikoiman palveluita, jotka voidaan sisällyttää monipuoliseen vaatimustenmukaisuusohjelmaan tai joita voidaan käyttää itsenäisinä ratkaisuina. Asiantuntijakonsulttimme:

  • neuvovat, miten määräykset vaikuttavat liiketoimintaasi  
  • auttavat kehittämään vaatimustenmukaisuusohjelmia
  • suorittavat tuotteiden testauksen avustaakseen vaatimustenmukaisuuden kanssa
  • suorittavat kolmannen osapuolen testauksen CPSIA-sertifiointia varten

SGS, joka on maailman johtava organisaatioiden auttaja viranomaisstandardien täyttämisessä ja jolla on yli vuosisadan kokemus ja asiantuntemus takanaan, on ainutlaatuisessa asemassa auttaakseen tuotteitasi Yhdysvaltain markkinoille mahdollisimman nopeasti.

SGS:n asiantuntijat pystyvät tarkistamaan, että korkealaatuisimmat ja uusimmat tuotteet vastaavat US CPSIA:n ja Prop 65:n vaatimuksia.