Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Korkealuokkaisten ja uutuustuotteiden täytyy täyttää koko joukko regulatiivisia vaatimuksia, jotka vaihtelevat maailmanlaajuisesti.

SGS tarjoaa täyden valikoiman korkealuokkaisiin ja uutuustuotteisiin liittyviä palveluja, ja valitsemalla meidät kumppaniksesi, voit luottaa tuotteidesi noudattavan tiukimpiakin määräyksiä ja pääsevän halutuille markkinoille mahdollisimman lyhyessä ajassa.

Korkealuokkaisten ja uutuustuotteiden palvelumme auttavat sinua noudattamaan soveltuvaa lainsäädäntöä, johon sisältyy – mutta ei rajoittavasti – EU:n leludirektiivi, CPSIA (US Consumer Prodict Safety Improvment Acts), EU:n kemikaaleja koskevat määräykset – REACH – RoHS (haitallisten aineiden käytön rajoittamista koskeva direktiivi), joka liittyy haitallisten aineiden rajoituksiin sähkö- ja elektroniikka-alan vakuutuksissa.

Suoritamme testauksen ja riskin arvioinnin ja tarjoamme myös laajan valikoiman auditointeja ja tarkastuspalveluita, jotka kattavat koko lisäarvoketjun. Emme toteuta pelkästään tuotesertifiointia, vaan myös prosessien, organisaation, palvelun ja järjestelmien sertifiointia.