Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Lasten vanhemmat ja huoltajat haluavat olla varmoja, että heidän ostamansa lasten tuotteet on suunniteltu heidän lapsensa turvallisuus mielessä pitäen.

Lastenhoitotuotteet ja lapsille suunnatut huonekalut saattavat vaikuttaa turvallisilta, mutta nämä tuotteet voivat aiheuttaa vaaroja, jos niitä ei ole valmistettu tiukkojen standardien mukaisesti.

SGS tarjoaa valikoiman konsultointi-, koulutus-, tuotekehitys-, testaus-, auditointi- ja tarkastuspalveluja varmistaakseen, että asiakas noudattaa tiukkoja määräyksiä maailmanlaajuisesti. Tämä tapahtuu osoittamalla markkinoille tuotavien lasten tuotteiden turvallisuus ja laatu.

Varmistamme standardointikomiteoihin osallistumisen kautta, että olemme aina ajan tasalla maailmanlaajuisten lasten tuotteita koskevien lakisääteisten vaatimusten ja muun lasten tuotteisiin soveltuvan lainsäädännön osalta. Tällaisia vaatimuksia ovat esimerkiksi Consumer Product Safety Improvement Act (CPSIA) Yhdysvalloissa tai asetus 91-1292 Ranskassa sekä EU:n määräys kemikaalien käytöstä (REACH).

SGS:n laboratoriot ovat kansainvälisesti tunnustettuja tärkeimpien toimialajärjestöjen, valtuutuselinten ja -viranomaisten toimesta. Palvelumme kattavat kaiken tyyppiset lasten tuotteet.