Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Tekstiilien sekä valmiiden vaatteiden testaus ja tekninen tuki toiminnallisille sekä urheilu- ja vapaa-ajanvaatteille.

Athleisure-trendi on hämärtänyt toiminnallisten liikuntavaatteiden ja vapaa-ajan vaatteiden välistä rajaa. Toiminnallisen pukeutumisen markkinaosuus ei ole enää pieni. Nopeasti kasvavilla vaatemarkkinoilla toiminnallisia vaatteita pidetään jo omana alanaan.

Kuluttajien tietoisuus ja tuoteväitteiden toteennäyttö

Kun kuluttaja ostaa toiminnallisen tai urheiluvaatteen, hänen ostopäätöksensä perustuu vaatteen toimivuuteen, suorituskykyyn, mukavuuteen ja brändin maineeseen sekä siihen saako hän rahalleen arvoa. Brändien tulisi varmistaa, että tuotteen suorituskyky lunastaa markkinoilla esitetyt väitteet täyttääkseen asiakkaiden odotukset.

SGS:n toiminnallisten vaatteiden testauspalvelun edut

Nykyaikaisten toiminnallisuudentestauslaitteidemme ja kokemuksemme avulla voimme auttaa sinua perustelemaan tuoteväitteesi testaamalla kankaat, kangasjärjestelmät ja valmiit vaatteet, jotta niiden suorituskyky saadaan määriteltyä, kun niitä käytetään tarkoituksenmukaisesti ulkoiltaessa ja liikunnassa.

Palveluvalikoimamme sisältää:

  • Easy care -ominaisuudet
  • Käyttömukavuusominaisuudet
  • Suojaominaisuudet
  • Terveydenhoito
  • E-toiminnallisuus

Maailmanlaajuisen osaamisemme sekä laajan toiminnallisille ja urheiluvaatteille tarkoitettujen palveluvalikoimamme avulla voimme tukea suorituskykyisten vaatteiden liiketoimintaasi. Ota meihin yhteyttä.