Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS ja ASEAN-maiden tekstiiliteollisuusliitto – AFTEX – verifioivat SAFSAn (Source ASEAN Full Service Alliance) jäsenten valmistamien vaatteiden laadun.

Teemme töitä AFTEXin kanssa arvioidaksemme liiton laatupalvelustandardeja ja varmistaaksemme, että SAFSAn jäsenten muodostamat "virtuaalisesti vertikaaliset tehtaat" (VVF) ovat kaikki vaatimustenmukaisia. Auditoitujen standardien noudattaminen rakentaa uskottavuutta kansainvälisesti ja tarkoittaa, että kaikki VVF:t tuottavat loistavanlaatuisia vaatteita, jotka tyydyttävät ostajien vaatimuksia kaikkialla maailmassa.

VVF:t laajentavat pitkin koko toimitusketjun tehtaan ja vaatteiden materiaalinhankinnasta kaavojen tekoon, näytteiden tekoon ja logistiikkaan. Auttaaksemme olemassa olevia ja tulevia SAFSAn VVF:iä valmistautumaan standardien tarkastukseen, auditointitarkistusluettelomme ulottuu tekstiilitehtaasta, joka on vuorovaikutuksessa suunnittelijoiden kanssa, vaatetutehtaaseen, joka pystyy hankkimaan vientiluottoa.

Ota yhteyttä SGS:ään, niin kerromme lisää siitä, miten työmme SAFSAn kanssa voi auttaa sinua nostamaan laatustandardeja ja saavuttamaan kansainvälisen maineen täyden palvelun toimittajana.