Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Osoita organisaatiosi sitoutumista eettisiin, ihmisoikeudellisiin, sosiaalisiin ja ympäristökäytäntöihin läpinäkyvällä ja vastuullisella tavalla läpi koko koruteollisuuden aina kaivokselta vähittäiskauppaan saakka SGS:n Responsible Jewelry Council (RJC) -auditoinnin avulla.

RJC-sertifiointi soveltuu kaikille RJC:n kaupallisille jäsenille, jotka osallistuvat timantti- ja kultakorujen toimitusketjuun. RJC-akkreditoituna kolmannen osapuolen auditoijana voimme suorittaa vastuullisen koruauditointisi, jolla verifioidaan vaatimustenmukaisuus. Menestyksekkään päätöksen jälkeen lähetämme suosituksen sertifiointia varten RJC:hen.

RJC-auditointi verifioi organisaatiosi yhdenmukaisuuden menettelyohjeisiinsa, joihin kuuluu:

  • liiketoiminnan etiikka
  • ihmisoikeudet ja sosiaalinen suorituskyky
  • ympäristösuorituskyky
  • hallintajärjestelmät

Auditoinnin päätyttyä sinulla on mahdollisuus ottaa käyttöön korjaavat toimintasuunnitelmat ongelmiin, jotka on mahdollisesti löydetty auditointiohjelman aikana.

Meillä on yli 100 vuoden kokemus auditoinnista ja verifioimisesta sekä verraton ammattitaito, ja olemme tarkastaneet kestävyysongelmia timantti- ja koruteollisuudessa kaikilla tasoilla lähes vuosikymmenen ajan. Auditoijamme tietävät näitä yrityksiä säätelevät oikeudelliset puitteet, ymmärtävät tavalliset ongelmat ja toimialakäytännöt ja ovat nähneet ratkaisujen menestyksekkäitä käyttöönottoja oikeudellisten ja koodin vaatimusten täyttämiseksi.

Auditoijamme voivat myös tuoda laajan kokemuksensa sosiaalisista, ympäristöön ja liiketoiminnan eheyden ongelmista valikoimalle muita toimialoja varmistaakseen, että päätöksiä sovelletaan johdonmukaisesti ja että parhaita käytäntöjä jaetaan.

Vahvista kuluttajien ja osakkeenomistajien luottamusta tuotteisiisi SGS:n RJC-sertifiointiauditoinnin avulla.