Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Ilmastonmuutokseen ja kestävään kehitykseen liittyvät seikat ovat strategisen suunnittelun eturintamassa, sillä organisaatiot työskentelevät vähentääkseen hiilipäästöjä.

Maailman johtavana tarkastuslaitoksena SGS on sitoutunut avustamaan organisaatioita ympäristöasioiden noudattamisessa ja hiilipäästöjen raportointivelvoitteiden täyttämisessä.

Asiantuntevilla ilmastonmuutospalvelutiimeillämme on kokemusta kaikilta aloilta ja sektoreilta, ja niiden palveluita on saatavana kaikkialla maailmassa. Työskentelemme erilaisten yritysten kanssa – aina pienyrityksistä suurimpiin kansainvälisiin yhtiöihin – ja tarjoamme laboratoriopalveluita kellon ympäri sekä toimitamme testitulokset nopeasti. Sertifiointi- ja verifiointipalveluiden avulla pääset hyvitystavoitteisiisi.

Yritykset, jotka toivovat ylittävänsä perusvaatimustenmukaisuuden, voivat arviointipalveluvalikoimamme avulla kehittää suunnitelman päästöjen vähentämiseksi ja luoda samalla ainutlaatuisen kilpailuedun itselleen.

Ilmastonmuutoksen torjuminen ja hiilijalanjäljen vähentäminen ovat tänä päivänä oleellinen osa strategista suunnittelua. Kansainvälinen ammattitaitomme tekee meistä täydellisen kumppanin, joka auttaa sinua määrittämään, arvioimaan ja vähentämään hiilijalanjälkeäsi. Ota yhteyttä luotettaviin asiantuntijoihimme, niin kerromme lisää.