Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Palvelujen ja tuotteiden laadun varmistaminen on keskeisen tärkeää asiakasuskollisuudelle, oli ala mikä tahansa.

Organisaation on pystyttävä tarjoamaan laadukkaita palveluja ja tuotteita luotettavalla ja kestävällä tavalla myös siksi, että se voi ylläpitää ja kasvattaa markkinaosuuttaan. Me SGS:llä tiedämme, että laadunhallinta on jatkuva prosessi, joka kattaa käyttöönoton, ylläpidon ja parannukset. Toimitpa millä alalla tahansa, yrityksesi hyötyy laadunhallintajärjestelmästä, joka tuo liiketoiminnan kansainvälisten standardien tasolle.

Tarjoamme esimerkiksi ISO 9001 -standardin kaltaisten hallintajärjestelmien auditointeja, sertifiointeja ja koulutusta, sekä kohdennettua koulutusta Lean-tekniikoiden käytöstä toiminnan parantamiseen ja tuotteiden ja palvelujen kulun optimoimiseen arvoketjuissa.

Meillä on maailman laajin pätevien ja kokeneiden tarkastajien ja kouluttajien verkosto. Voimme tarjota laadunhallintajärjestelmien selkeän arvioinnin, jonka avulla sinä ja yrityksesi henkilöstö voitte jatkuvasti parantaa laatua ja suorituskykyä.

Ihmisten ja yritysten toiminnan tehostaminen SGS Akatemian avulla

Ammattilaisten kouluttamisen globaalina suunnannäyttäjänä meillä on käytössämme eri puolilla maailmaa sijaitsevia osaamiskeskuksia, joissa tarjoamme parhaat sinun yrityksesi tarpeisiin soveltuvat oppimis- ja kehittämisratkaisut.

Meillä on näyttöjä menestymisestä. Toimitamme kaikille avoimia, omissa tiloissa tai verkossa järjestettäviä kursseja maailman suurimmille yrityksille ja julkishallinnolle. Osaavat kouluttajat ovat oman alansa asiantuntijoita. Koulutuksessamme teoriaa sovelletaan käytäntöön, joten se avaa ovet todelliseen maailmaan. Siksi voit luottaa siihen, että koulutuksemme on laadukkaan yhdenmukaista. Se kehittää organisaationne jokaista tasoa kaikkialla maailmassa.

SGS Akatemia osaa auttaa kaikkia toimialoja kaikilla aihealueilla. Ota meihin yhteys, niin kuulet lisää.