Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Ympäristön ilmanlaatu voi vaikuttaa työntekijöidesi terveyteen ja yrityksesi tuottavuuteen. Varmista puhdas ja turvallinen työympäristö ottamalla meihin yhteyttä ja kysymällä ilmanlaadun valvontapalveluita ja arviointisuunnitelmaa.

Työympäristön ilmanlaatu ei vaikuta ainoastaan työntekijöidesi terveyteen. Ympäristön saastuttaminen vaikuttaa haitallisesti myös yrityksen kilpailukykyyn ja imagoon. Ilmansaasteet voivat vahingoittaa paikallisia ekosysteemejä ja biodiversiteettiä, millä on pitkäaikaisia vaikutuksia. Lisäksi ilmansaasteet voivat vahingoittaa rakennusmateriaaleja ja metsiä sekä pienentää satoja.

Voimme auttaa ehkäisemään altistumista myrkyllisille aineille. Työryhmämme toimivat ympäri maailmaa ja käyttävät viimeisintä tekniikkaa ilmanlaadun analysoinnissa ja päästöjen valvonnassa. Käytämme työssä monenlaisia tietoja, joita keräämme sekä yksittäisiltä työntekijöiltä että toimipaikan valvontajärjestelmistä. Tietokonesimulaatiomallimme auttavat tulosten tulkinnassa, mikä helpottaa oikeanlaisen toimintasuunnitelman valintaa.

SGS:n ympäristölaboratoriot on akkreditoitu ja sertifioitu asianmukaisten laatustandardien mukaisesti. Valvontamme kattaa kaikki vaiheet ja ulottuu aina näytteenotosta analyysien tekoon ja raportointiin asti. Työntekijöidesi terveys ja turvallisuus on meille yhtä tärkeää kuin sinullekin.

Ilmanlaaduntestauspalveluihimme kuuluvat:

  • työpaikan ilmanlaadun valvonta 
  • työntekijäkohtainen näytteiden keräys 
  • pölyhiukkaset
  • haihtuvat orgaaniset yhdisteet (VOC) 
  • asbesti, mineraalikuidut, keinotekoiset kuidut ja kiteinen piidioksidi 
  • hiivat, homeet ja ilman mikrobiologiset epäpuhtaudet
  • hajumittaus
  • jatkuva ilmanlaadun valvonta

Voimme yhdessä suunnitella ja toteuttaa valvontaohjelman, joka takaa sen, että yrityksesi noudattaa ilmanlaadun valvontaa koskevia paikallisia määräyksiä ja ohjeita. Jos haluat olla varma siitä, että työpaikkasi on turvallinen ja ympäristö säilyy puhtaana, ota yhteyttä työryhmäämme jo tänään.