Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Terveys- ja turvallisuuskäytäntöjen noudattaminen on keskeisen tärkeää kestävän kehityksen takaamiselle, ja on tärkeää varmistaa, että yrityksesi ei vaaranna työntekijöiden tai asiakkaiden terveyttä tai turvallisuutta tai vahingoita ympäristöä.

On ensiarvoisen tärkeää noudattaa oman alan terveys- ja turvallisuusohjeita ja -standardeja, jotta yritys voi toimia maailmanlaajuisilla markkinoilla.

Terveys- ja turvallisuusasiantuntijoiden verkostollamme on laaja kokemus työhygieniasta, teollisuushygieniasta, palvelualasta sekä työterveyden ja -turvallisuuden hallinnasta. Tarjoamme muun muassa OHSAS 18001 -standardiin perustuvia kursseja, arviointeja, valvontaa, tarkastuksia ja sertifiointeja, jotta yrityksesi voi arvioida riskit ja mahdolliset vaarat ja löytää toimenpiteet niiden vähentämiseksi. Toimipisteemme ja laboratoriomme ovat käytettävissä vuorokauden ympäri riippumattomia testejä ja nopeaa palvelua varten.

SGS voi tarjota yrityksesi tarvitseman varmuuden siitä, että terveyden ja turvallisuuden hallinta vastaa kaikkien alojen korkeimpia standardeja. Ota meihin yhteyttä, jotta saat tietää, miten voimme auttaa yritystäsi ylläpitämään terveyden ja turvallisuuden hallinnan maailmanlaajuisia parhaita käytäntöjä.