Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS tarjoaa laajan valikoiman ympäristöpalveluita, jotka auttavat jätteiden käsittelyssä ja tuotteidesi ympäristöystävällisyden parantamisessa. Lisäksi ne varmistavat, että toimintasi on määräysten mukaista.

Jos liiketoimintaasi kuuluu vaaralliseksi luokiteltavien jätteiden käsittely, tarjoamme laajan valikoiman palveluita, joilla taataan, että jätteet käsitellään tehokkaasti ja määräysten mukaisesti. Jäte- ja tuotepalveluihimme kuuluu näytteenotto jätteistä ja kaatopaikan vajoamisen tarkkailu, joista saat luotettavaa tietoa tuotteistasi ja menetelmistäsi. Koska olemme maailman johtava laboratorioanalyysien tarjoaja, pystymme tarjoamaan kattavat jätteiden näytteenotto- ja tarkkailupalvelut, jotka auttavat suojelemaan yritystäsi ja ympäristöä.

Vältä kalliit sakot ja yrityksesi maineen vahingoittuminen, ja käsittele jätteet läpinäkyvällä ja ympäristölle turvallisella tavalla. Ota yhteyttä valtuutettuun työryhmäämme jo tänään, niin pääset mahdollisimman pian hyötymään jäte- ja tuotepalveluistamme.