Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Vaikka oikeiden raaka-aineiden ja tuotteen valmistusprosessien valintaan olisi sijoitettu aikaa ja resursseja, on olemassa riski, että valmistusprosessin tekniset näkökohdat vaarantavat tuotteen laadun tai turvallisuuden ja hidastavat sen pääsyä markkinoille.

SGS:n tuotekehityksen tukipalvelut tarjoavat teknistä tukea eri teollisuusalojen asiakkaille antaakseen heille mielenrauhan siitä, että heidän liiketoimintastrategiansa tekniset näkökohdat eivät vaaranna viranomaiselinten odotusten täyttämistä valituilla markkinoilla.

Korkeastikoulutetut asiantuntijamme ovat erikoistuneet laadunvarmistuksen tekniseen kehittämiseen. Heidän painopisteensä on aina innovatiivisten, teknisten ratkaisujen tarjoamisessa ongelmien ilmaannuttua. He ottavat täyden vastuun liiketoiminnan teknisistä näkökohdista ja tarjoavat merkittäviä säästöjä yrityksille poistamalla yrityksen sisäisen teknisen henkilökunnan ja välineiden tarpeen.

Räätälöimme ohjelmamme täyttämään yritysten erityiset tarpeet. Tekniseen konsultointiin voi kuitenkin sisältyä

  • teknisten spesifikaatioiden kirjoittaminen tuotekehitystä ja valmistusta varten
  • erityisvaatimusten vahvistaminen
  • tuotemerkintöjen ja käyttöohjeiden verifiointi
  • teknisessä dokumentaatiossa avustaminen, sisältäen käännökset
  • sisäisten testausmenetelmien määritteleminen
  • tekninen tulkinta
  • kaupan omien merkkien tuki omat tuoteryhmät lanseeraaville jälleenmyyjille
  • apua määräysten tulkintaan

SGS:llä on vahva maine maailmanluokan teknisen tuen tarjoamisessa tuotekelpoisuuden osalta. SGS avaa kansainvälisiä markkinoita asiakkaille, jotka olisivat muussa tapauksessa ymmällään lakisääteisten vaatimusten johdosta. Asiantuntijamme, joilla on vuosikymmenten kokemus tuotekehityksessä ja valmistuksessa tarjoamastamme teknisestä tuesta, voivat suositella ohjelmaa, joka laittaa laadun ja turvallisuuden etusijalle tuotteiden ollessa matkalla markkinoille.