Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Auttaakseen sinua ylläpitämään laatua jokaisessa tuotantoprosessin vaiheessa SGS toimittaa tuotannon aikaisia tarkastuksia (DUPRO:ja), joissa asiantuntijakonsulttimme arvioivat komponenttien, materiaalien ja tuotteiden laadun valmistuksen aikana.

DUPRO-tarkastuspalvelumme, joka suoritetaan paikan päällä, silloin kun tuotteistasi on valmistettu 30-50 %, arvioi näytteitä määräyksiä, standardeja ja sopimuksenvaraisia sitoumuksia vasten tuoden esiin todelliset tai mahdolliset viat, jotta voit käsitellä ne välittömästi sen sijaan, että aloittaisit kalliit testit ja muutokset tuotteisiisi myöhemmässä tuotantovaiheessa.

Maailman johtavana tarkastus-, verifiointi-, testaus- ja sertifiointiyrityksenä SGS on ainutlaatuisessa asemassa täyttämään tuotannon aikaiset tarkastustarpeesi. Yksittäisten paikan päällä tapahtuvien tuotetarkastusten lisäksi voimme sisällyttää tarkastuksia laajempaan laadunvarmistus- ja laadunparannusohjelmaan. Laadunvarmistusohjelmamme varmistaa, että laatustandardeja ylläpidetään koko tuotantoprosessin ajan konseptin suunnittelusta tavaroiden kuljetukseen, ja laadunparantamisohjelmamme tarjoaa ratkaisuja kaikkiin ilmeneviin ongelmiin.

SGS:n DUPRO-tarkastukset ovat oleellinen osa tehtaan sisäistä laadunvalvontaa kaikkien kuluttajatuotteiden osalta, ja ne voidaan sisällyttää yrityksesi omiin laadunvarmistus- tai riskinarviointitoimenpiteisiin. Konsulttimme selittävät mielellään, miten yrityksesi voi hyötyä palveluista, jotka ovat jo auttaneet asiakkaita saattamaan tuhansia tuotteita markkinoille turvallisesti ja tehokkaasti.