Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Lääketieteellisten laitteiden oikeanlaisia sterilointimenetelmiä koskeva koulutus on välttämätön yrityksille, jotka ulkoistavat sterilointipalvelut muille organisaatioille.

SGS:n sterilointia koskevat koulutusohjelmat ovat saatavilla maailmanlaajuisesti, ja niiden tarkoituksena on auttaa asiakkaita noudattamaan kansainvälisten ja paikallisten määräysten vaatimuksia, muun muassa ISO 11137 standardi.

Sterilointistandardeihin liittyvää koulutusta tarvitaan usein siksi, että asiakkaat osaavat valvoa steriloinnin alihankkijoita ja varmistaa lääketieteellisten laitteiden steriiliyden oikeanlaisella dokumentaatiolla ja seurannalla.

Koulutusohjelmiemme suunnittelusta ja toteutuksesta vastaavat alan asiantuntijat, joilla on perusteelliset tiedot steriloinnin viimeisimmistä menetelmistä ja määräyksistä, joita yritysten on noudatettava eri alueilla.

Koulutuspalvelut ovat joustavia ja kurssit voidaan räätälöidä vastaamaan yrityksen, asiakkaiden ja viranomaisten tarpeita kohdemarkkinoilla. Voimme pitää kursseja yrityksen tiloissa tai niiden ulkopuolella englanniksi tai paikallisella kielellä.

Asiantuntijamme voivat neuvoa organisaatiota koulutusohjelman sisällön valitsemisessa. Voimme tarvittaessa suorittaa puuteanalyysiin liittyvän auditoinnin sen määrittämiseksi, missä koulutustarve on suurin.

SGS tunnetaan kansainvälisesti korkeatasoisten koulutusten tarjoajana. Meillä on yli vuosisadan kokemus siitä, miten asiakkaita autetaan hyödyntämään resurssejaan parhaalla mahdollisella tavalla tuotteiden tuonnissa markkinoille, ja olemme ainutlaatuisessa asemassa varmistamaan, että steriloinnin virheet eivät estä liiketoimintasi kehitystä.

Ihmisten ja yritysten toiminnan tehostaminen SGS Akatemian avulla

Ammattilaisten kouluttamisen globaalina suunnannäyttäjänä meillä on käytössämme eri puolilla maailmaa sijaitsevia osaamiskeskuksia, joissa tarjoamme parhaat sinun yrityksesi tarpeisiin soveltuvat oppimis- ja kehittämisratkaisut.

Meillä on näyttöjä menestymisestä. Toimitamme kaikille avoimia, omissa tiloissa tai verkossa järjestettäviä kursseja maailman suurimmille yrityksille ja julkishallinnolle. Osaavat kouluttajat ovat oman alansa asiantuntijoita. Koulutuksessamme teoriaa sovelletaan käytäntöön, joten se avaa ovet todelliseen maailmaan. Siksi voit luottaa siihen, että koulutuksemme on laadukkaan yhdenmukaista. Se kehittää organisaationne jokaista tasoa kaikkialla maailmassa.

SGS Akatemia osaa auttaa kaikkia toimialoja kaikilla aihealueilla. Ota meihin yhteys, niin kuulet lisää.