Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Kun yrityksesi pyrkii uusille markkinoille, voi olla haastavaa ottaa selvää lääketieteellisiä laitteita koskevista monimutkaisista maailmanlaajuisista määräyksistä.

Kansallisia määäräyksiä on paljon, ja jos liiketoiminnassa keskittytään tietyille alueille ja tiettyihin maihin, suunnittelu on tärkeää, jotta yrityksesi noudattaa kaikkia vaadittuja standardeja.

Lääketieteellisiin laitteisiin liittyviä määräyksiä koskeva koulutus voi auttaa johtoa ymmärtämään uusien markkinoiden tai määräysten vaikutukset, auttaa asiakkaita ja konsultteja laatuasiakirjojen kirjoittamisessa ja muokkaamisessa ja teknisten tiedostojen kokoamisessa sekä toimia johdantokurssina laatu- tai sääntelyosaston uusille jäsenille.

SGS tarjoaa lääketieteellisten laitteiden määräyksiä käsittelevää koulutusta auditoijien, laatuammattilaisten ja vaatimustenmukaisuudesta vastaavien insinöörien tarpeisiin sekä yleisemmillä tasoilla, jotta organisaatio voi laajentaa markkinoitaan.

Meillä on asiantuntijoita eri puolilla maailmaa, ja yrityksemme on varmistus-, auditointi- ja serfitiointipalvelujen maailmanlaajuinen edelläkävijä useilla aloilla ja sektoreilla. Lue lisää.