Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Jotta voit markkinoida tuotettasi USA:ssa ja Kanadassa, sen täytyy täyttää asianmukaiset kansalliset turvallisuusstandardit.

Kansallisesti tunnustettuna testauslaboratoriona (NRTL) SGS voi testata ja sertifioida tuotteesi USA:n ja Kanadan markkinoita varten (NRTL-sertifiointi).

OSHA:n (American Occupational Safety and Health Administration) virallisesti tunnustamana NRTL:nä voimme arvioida ja testata tuotteesi määrittääksemme:

  • noudattavatko ne kansallisia turvallisuusstandardeja
  • noudattavatko materiaalit, tuotanto ja tuotanto-olosuhteet tuoteturvallisuusvaatimuksia
  • takaako valmistajan laatujärjestelmä tasaisenlaatuiset tuotteet

Pohjois-Amerikan SGS voi sertifioida tuotteita tarkoituksenmukaisten USA:n ja Kanadan standardien mukaan kolmannen osapuolen testauksen ja sertifioinnin kautta NRTL OSHA:n akkreditoimissa laitoksissamme. Jos tuotteesi täyttää NRTL:n testausvaatimukset, sen on lupa käyttää SGS:n Pohjois-Amerikan tunnusta näkyvänä merkkinä vaatimustenmukaisuudestaan. Se on tuoteturvallisuuteen sitoutumisesi osoituksena valmistajille, toimittajille, vähittäiskauppiaille, valvojille ja asiakkaille.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää, kuinka SGS:n USA- testaus, Kanada-sertifiointi, NRTL:n listalleottotunnus ja SGS:n Pohjois-Amerikkatunnus voivat hyödyttää tuotettasi.