Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS ymmärtää sen, että pakkaus tai säiliö, jossa tuotteita kuljetetaan, on ehdottoman tärkeä tuoteturvallisuuden näkökulmasta, sillä puutteellinen säiliö tai jopa tuotteen saastumisen mahdollistava pakkaus voi vaarantaa asiakkaiden terveyden ja siten myös yrityksen maineen.

SGS:n pakkauksien ja säiliöiden testauspalvelut tarjoavat perusteellisen valikoiman testauksia, joiden avulla voidaan varmistaa pakkauksien tarkoituksenmukaisuus sekä turvallisuus tuotteidesi kannalta katsottuna.

Pakkaus- ja säiliötestimme on suunniteltu vastaamaan useiden erilaisten asiakkaiden tarpeita, jotka toimivat lääkesektorilla, biofarmasian parissa, lääketieteelliseen käyttöön tarkoitettujen laitteiden sektorilla sekä muilla vastaavilla aloilla. Kaikki yritykset ovat yksilöllisiä, joten palvelumme ovat joustavia ja niistä voidaan räätälöidä erilaisia ohjelmakokonaisuuksia, jotka tarjoavat täyden tuen sekä lisäapua kiireisimpinä kausina. Kaikki testit suoritetaan viranomaismääräysten sekä vastaavan lääkkeidenvalmistuksen asettamien vaatimusten mukaisesti.

Testit suoritetaan erittäin taitavien asiantuntijoidemme toimesta huippuluokan laboratorioissa eripuolilla maailmaa. Testauksen aikana testataan säiliöiden valmistukseen käytettävät raaka-aineet, valmiit säiliöt sekä pakkauksen ja sisällön välinen vuorovaikutus ja myös liukenevuus ja suoto-ominaisuudet.

SGS:llä on useiden vuosikymmenten kokemus pakkausten ja säiliöiden testauksesta asiakkaiden valvonta- ja arviointitoiminnan tukemisessa Konsulttimme keskustelevat mielellään siitä, miten pakkausten turvallisuus ja siten myös tuotteiden laatu ja turvallisuus voidaan varmistaa.