Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS tarjoaa yrityksille koko tuotannon ja toimitusketjut kattavan tukivalikoiman alkaen tuotteen suunnittelusta aina valmiin tuotteen kuljetukseen saakka. SGS:n sähkö- ja elektroniikkapalvelut koostuvat lääketieteellisille laitteille tarkoitetuista huipputasoisista testaus- ja sertifiointipalveluista.

Maailmanluokan asiantuntijoiden hoitamat palvelumme voivat auttaa laatimaan kriittiset valmistuskriteerit heti tuotteen elinkaaren alkuvaiheessa ja tuomaan esiin erilaisilla markkinoilla vaadittavat viranomaismääräykset ja standardit niin, että tuotanto voi sujua laadukkaana ja turvallisena.

Meillä on myös laaja valikoima testejä ja prosessien arviointia auttamassa sinua saavuttamaan asiaankuuluvan sertifioinnin ja osoittamaan kuluttajille, että tuotteesi täyttää vaadittavat standardit.

Palveluidemme tukena on sähkö- ja elektroniikka-alan asiantuntijoista ja kansallisesti akkreditoiduista laboratorioista koostuva kansainvälinen verkosto, joka on tunnettu innovaatioista ja korkeatasoisten palveluiden toimittamisesta.

Testaus- ja sertifiointipalvelumme ovat tarpeeksi joustavia pystyäkseen täyttämään eri teollisuuksien tarpeet, kuluttajatuotteista biotieteisiin, ja konsulttimme laativat ohjelmat, jotka on räätälöity täyttämään yrityksesi erityistarpeet.

Parempaa kumppania kuin SGS ei ole, kun tarvitset sähkö- ja elektroniikkalaitteitasi koskevia palveluita. SGS:llä on vuosikymmenien kokemus asiakkaiden auttamisessa kilpailukyvyn saavuttamiseksi lääketieteellisille laitteilleen.