Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Kun asiakas vastaanottaessaan tuotteesi tekee vahinkoilmoituksen siitä, että tuotteet eivät ole täyttäneet odotuksia, olivatpa ne sitten hänen omia osto-odotuksiaan tai paikallisten lainsäädäntöelinten odotuksia, SGS:n vahinkotarkastuspalvelut voivat tutkia vastaanotetut tavarat ja arvioida niitä osto- tai lainsäädännön vaatimuksia sekä ennen kuljetusta tehdyn aiemman lastaustarkastuksen dokumentaatiota vasten.

Ei ole väliä, missä kohdemarkkinasi ovat, koska tarkastuksen asiantuntijamme voivat suorittaa kolmannen osapuolen tarkastuksen koskien:

  • määrää
  • laatua 
  • pakkauksia 
  • tuotemerkintöjä 
  • tarkoitusta
  • tavaraselostetta

He voivat myös toimia todistajina vaatimustenvastaisten tavaroiden tarkastuksissa, joten kun organisaatiosi edustaja ei pääse kohdemaahan, voimme olla siellä puolestasi – palvelu, jonka arvo on nousussa, kun alat myydä tuotteitasi yhä kauempana ja joudut tekemisiin uusien lainsäädäntöelinten kanssa.

Tavarantarkastuspalvelumme ovat täysin joustavia, ja ne voidaan räätälöidä vastaamaan ilmaantuvia olosuhteita. Tarvitsetpa mitä tahansa, keskitymme varmistamaan, että tuotteesi saa oikeudenmukaisen arvioinnin määränpäässään.

SGS on ympäri maailmaa sijaitsevien yritysten tuttu ja luotettava kumppani tarkastuksissa. Tietämyksemme kansainvälisistä markkinoista, maahantuonnista ja määräyksistä kansainvälisellä ja kansallisilla tasoilla tarkoittaa, että olemme täydellinen kumppani, kun tarvitset reklamaatiotarkastuksen tai todistajan paikan päälle tavaroidesi määränpäähän.